Szoboszlai: Bár nem vagyok izompacsirta gyerek, azért meg tudom állni a helyem

2023. november 9. – 10:53

Másolás

Vágólapra másolva

Szoboszlai Dominiknak és csapattársainak nem nagyon engedik a pluszedzéseket a Liverpoolnál, nehogy megsérüljenek, de néha azért kint marad a pályán pár emberrel tizenegyeseket vagy szabadrúgásokat lőni – derül ki az Instyle Mennek adott interjújából. A magyar válogatott csapatkapitánya, a Liverpool középpályása mesélt a liverpooli igazolásról, a csapatnak szerzett első góljairól, és arról is, hogy edzője, Jürgen Klopp közvetlen nagyon, de nem szereti, ha hülyéskedés van.

Szoboszlai szerint a Premier League-ben fizikálisabbak a játékosok, mint a Bundesligában, de őt ez nem zavarja.

Magas vagyok, és bár nem vagyok egy izompacsirta gyerek, azért meg tudom állni a helyemet

– mondta a focista, aki Manchesterben lakik, nem Liverpoolban, két házra Erling Haalandtól.

Szoboszlai, akinek kiskorában Ronaldo volt a példaképe, beszélt arról is, hogy más pozícióban játszik, mint a Lipcsében, szereti a megváltozott pozícióját, szeretne minél többet a labdába érni, forgatni a játékot. Három legnagyobb erősségének a lövést, a játékintelligenciát és a passzolást tartja. Szoboszlai taktikáját a Telexen is elemztük, ebben a cikkben.

A magyar válogatottról azt mondta, szerinte a csapategység miatt jönnek az eredmények, szerinte a csapatban mindenki egyenlő, akár az NB I-ben, akár a francia, akár az angol ligában játszik, de máshogy éli meg, azt amikor a válogatottban lép pályára és azt amikor a Liverpool színeiben. Ebben a cikkben írtunk arról is, hogy Szoboszlai a Liverpool történelmének harmadik legdrágább vétele.

A Nanushka ingben és Louis Vuitton cipőben lefotózott focista azt mondta, hogy a pályán kívül nagyon fontos neki, hogy milyen a haja, a stílusa, a cipője.

Engem ez beszívott magába

– mondta, majd beszélt arról is, hogyan választ órát és hogy lecseréli-e a G-osztályos Mercijét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!