Szakkommentátor lesz a börtönből frissen szabadult Boris Becker

2023. január 3. – 12:01

Másolás

Vágólapra másolva

Az ausztrál nyílt teniszbajnokság szakkommentátoraként dolgozik majd ismét Boris Becker, akit december közepén helyeztek szabadlábra – írja az MTI.

A Warner Bros. Discovery tévétársaság kedden közölte, hogy a hatszoros Grand Slam-győztes német teniszező az Eurosporton kommentál majd mérkőzéseket, illetve jelentkezik saját, Becker meccslabdája című műsorával.

Az 55 éves klasszis korábban is dolgozott már a sportcsatornának, legutóbb a tavalyi Australian Openen. Ezúttal viszont a müncheni stúdióban követi majd a tornát.

Beckert áprilisban két és fél év szabadságvesztésre ítélte egy londoni bíróság, mert szándékos vagyonelrejtéssel igyekezett megakadályozni adósságának behajtását, és ezzel megsértette a brit csődeljárási törvényt. Becker 231 nap után, december 15-én hagyhatta el a börtönt, de ennek az volt az ára, hogy kitoloncolták Nagy-Britanniából, ahol 2012 óta élt.

Az egykori wimbledoni bajnok a szabadulása utáni első interjújában azt mondta, hogy a börtönben egy senki volt, és átértékelte az életét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!