Benzema és Pogba után újabb alapemberét veszítette el a francia válogatott sérülés miatt

2022. november 23. – 11:00

Benzema és Pogba után újabb alapemberét veszítette el a francia válogatott sérülés miatt
Lucas Hernandez az ausztrálok ellen 4-1-re megnyert vb-meccsen – Fotó: Adrian Denni / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb játékosát veszítette el sérülés miatt a francia válogatott, ezúttal Lucas Hernández dőlt ki. A Bayern München védője az ausztrálok elleni, 4-1-re megnyert meccsen szenvedett keresztszalag-szakadást, miközben megpróbálta szerelni az ellenfél támadóját.

A címvédő franciákat példátlan sérüléshullám sújtja. A 2018-as vb-győztes csapat két alapembere, Paul Pogba és N'Golo Kanté is sérülés miatt maradt ki a keretből, de szintén nem lesz ott Katarban a PSG-t erősítő Presnel Kimpembe. Szintén komoly veszteség, hogy a vb előtti napon dőlt ki a friss aranylabdás Karim Benzema, aki négy éve még a zsarolóbotránya miatt hiányzott a francia keretből.

Wesley Fofanára sem számíthatnak, a Chelsea 21 éves védője térdsérülés miatt maradt ki a válogatottból. Az RB Leipzig támadója, Christopher Nkunku már a vb-re készülve sérült meg a francia válogatott edzésén, a helyére Randal Kolo Muanit hívta be Didier Deschamps.

A sok sérülés ellenére csak mítosz, hogy a téli rendezés miatt dőlt ki annyi futballsztár a vb előtt, a statisztikák mást mutatnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!