Szívritmuszavar miatt három hónapot biztosan ki kell hagynia Agüerónak

2021. november 1. – 21:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mellkasi fájdalmakkal küszködve hagyta el a pályát Sergio Agüero az Alavés elleni mérkőzésen. A Barcelona 33 éves argentin támadójáról annyit közölt korábban a klubja, hogy kardiológiai vizsgálatokra van szüksége, és kiderült, hogy szívritmuszavara volt. A klub most hivatalosan is arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a játékosnak három hónapot biztosan ki kell hagynia.

Az is előfordulhat, hogy ennél jóval nagyobb kihagyásra lesz szükség, ugyanis a Barcelona azt írja, hogy a következő három hónapban folyamatosan vizsgálni fogják Agüerót, és csak ezután értékelik ki, mennyire volt hatékony a kezelés.

Agüero idén érkezett a Barcelonához, de a katalán csapat idei éve maga a kész katasztrófa. Agüero többek között azért érkezett a Barcához, hogy válogatott csapattársával, Lionel Messivel játszhasson együtt karrierje végén, azonban a csapat pénzügyi problémái miatt Messi nyáron a PSG-hez távozott. Az őszi szezonban ráadásul nagyon nem megy a klubnak, jelenleg mindössze a 9. helyen állnak a tabellán, és már menesztették is Ronald Koeman vezetőedzőt, akinek a helyét ideiglenesen Sergi Barjuán vette át.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!