Kórházban kötött ki a mellkasi fájdalmak miatt a Barça-meccs közepén lecserélt Agüero

2021. október 31. – 10:39

Kórházban kötött ki a mellkasi fájdalmak miatt a Barça-meccs közepén lecserélt Agüero
Sergio Agüero ápolás közben a Barcelona Alavés elleni meccsén – Fotó: Albert Gea / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Kórházba kellett szállítani szombaton Sergio Agüerót, a Barcelona futballcsapatának csatárát, akit a klub Alavés elleni meccsének 41. percében kellett lecserélni mellkasi fájdalmak miatt.

A Barcelona 1-1-es döntetlennel zárta a szombati meccset, amely az első volt a csapat szempontjából azóta, hogy a hét közben menesztették a kispadról Ronald Koemant. A helyét ideiglenesen Sergi Barjuán vette át, ő adott bővebb, de nem túl bő tájékoztatást a 33 éves Agüero állapotáról: „Azt mondta, hogy egy kicsit szédült. Most tudtam meg, hogy bevitték a kórházba, hogy megnézzék, mi lehet vele. Többet nem tudok.” A klub rövid közleményben annyit tett hozzá, hogy kardiológiai vizsgálatokra volt szükség.

A szombati döntetlen után a bajnokságban már csak a kilencedik helyen álló Barcelona helyzetét nehezíti, hogy Agüero rejtélyes problémája mellett a 70. percben sérülés miatt Gerard Piquét is le kellett cserélni, illetve hogy a mérkőzésen már alapból nem volt bevethető több játékos – Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Martin Braithwaite, Ousmane Dembélé, Pedri, Sergi Roberto és Ansu Fati sem.

A Barcelona kedden a Dinamo Kijev vendége lesz a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!