Gulácsi: Fáj, és nehéz elfogadni, hogy végül nem sikerült

2021. június 24. – 21:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Percekre voltunk attól, amiről senki nem gondolta, hogy lehetséges. Hittünk, küzdöttünk, a szívünk vitt előre minden pillanatban” – írta a magyar futballválogatott kapusa, Gulácsi Péter a Facebookján a Németország elleni szerdai Eb-meccsről.

„Fáj, és nehéz elfogadni, hogy végül nem sikerült, mert éreztük, hogy ez mennyit jelentene. Köszönjük a hihetetlen támogatást, egy örök élmény marad!” – köszönte meg a szurkolóknak.

Korábban a csapatkapitány Szalai Ádám is posztolt az Instagram-oldalára, azt írta, talán még sohasem fájt ennyire neki egy eredmény. „De a fájdalmamat kettő szó enyhíti. Az egyik a CSAPAT szó fogalma, a másik pedig MAGYARNAK lenni.”

A magyar futballválogatott számára szerda este véget ért az Európa-bajnokság, hihetetlen nagyot játszott a németek ellen is, de a 2-2-es döntetlen azt jelentette, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány csapata negyedik lett az F csoportban Franciaország, Németország és Portugália mögött, két megszerzett ponttal.

A magyar csapat csütörtökön már vissza is érkezett Münchenből, délután pedig Rossi tartott Eb-záró sajtótájékoztatót Telkiben. „Sajnos a számunkra ez az Eb rövid ideig tartott, de így is óriási élmény volt, a legszebb pillanatok a szurkolókhoz kötődnek. (…) Szokták mondani, hogy a futball csak egy játék, de nem csak az, mert olyan mélyen mozgat meg érzelmeket, hogy nem csak egy játék” – mondta többek között. Az egész sajtótájékoztatót itt olvashatják el>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!