Szalai Ádám: Talán még sohasem fájt ennyire

2021. június 24. – 11:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A 2-2-vel zárult német–magyar után az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Joshua Kimmichet választotta a meccs emberének. A német lapokban nem tükröződik, hogy a Fiolával szemben sok párharcot elveszítő Bayern középpályás tényleg felejthetetlen teljesítményt nyújtott volna.

Sőt, a Kicker lényegesen jobbnak látta a magyar játékosok teljesítményét, mint a németek produkcióját. Íme, az osztályzatok. Az egyes a legjobb, a hatos a legrosszabb. Amint látható, Szalai Ádám a legjobb.

  • Neuer (4) – Rüdiger (4,5), Hummels (4), Ginter (5) – Kimmich (2,5), Kroos (4,5), Gündogan (5), Gosens (5,5) – Sané (5,5), Gnabry (5,5), Havertz (2,5)
  • Gulácsi (4,5) – Nego (3), Botka (3), Orbán (2), Szalai Attila (3), Fiola (3,5) – Kleinheisler (3), Nagy (3,5), Schäfer (2,5) – Szalai Ádám (1,5), Sallai (2)

A Mainz a Twitterére azt írta, hogy mindenkinek ajánlja figyelmébe a szerdai meccset, aki arra volt kíváncsi, miért hosszabbítottak egy évet Szalaival. Szalai gólt fejelt és gólpasszt adott, a válogatottban ez volt a huszonnegyedik találata.

Szalai az Instagram-oldalán röviden posztolt is, amiben tudatta, talán még sohasem fájt ennyire neki egy eredmény, noha egy ideje már a része a futballnak. De a fájdalmát enyhíti a csapat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!