Ferencváros-Juventus: 1-2

Legfontosabb

2020. november 24. – 21:01

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kövesse velünk élőben a Juventus-Ferencváros BL-meccset!

Andrea Pirlo, a Juventus nyáron kinevezett edzője a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy zavarná, ha játékosai könnyedén vennék a meccsét. Mindenképpen nyerni akarnak, hogy be tudják biztosítani a továbbjutásukat, mondta. Szerinte nem szabad a budapesti meccsből kiindulni, most kevesebbet fog hibázni az FTC. „Ismerjük a Ferencvárost, amely kifejezetten jó futballt játszik, veszélyes helyzeteket teremthet, de nekünk a saját játékunkra kell koncentrálni”.

A hírek szerint Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini sérüléssel bajlódik, a hétvégi bajnokin pedig a török Merih Demiral is megsérült. Az argentin Paulo Dybala viszont már jobban van, akár kezdő is lehet a keddi meccsen.

A magyar bajnok az FC Barcelona ellen kezdte meg a BL-szereplést, az első félidőben mutatott bátor játék ellenére 5-1-es vereség lett a vége. Ezután hazai pályán fogadták a Dinamo Kijevet; félidőben még 2-0 volt az ukrán csapatnak, a 60. percben Tokmac szépített, majd pedig Boli a 90. percben egyenlített. A 2-2-es döntetlennel megszerezte első pontjait az idei BL-sorozatban az FTC. A Juventus elleni meccset már a Puskás Arénában rendezték, ekkor játszott leggyengébben a Ferencváros, az olasz bajnok simán nyert 4-1-re.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!