Közlemény

RSS

Dokumentumfilmet készítettünk az újra összeállt Kispál és a Borzról

Tavasztól nyár végéig forgattunk a zenekarral. Novemberi rendszeres támogatóink egy exkluzív filmbemutatóra is meghívást kapnak, ahol a film után beszélgetés is lesz.

Káprázatos lett a Telex Shop karácsonyi kollekciója

Telexes zokni, pulcsi, napirajzos karácsonyfadísz és téli sapka – kézzel készített, limitált szériás téli kollekció érkezett a Telex Shopba.

Mi történik a Telexnél?

Lett egy alapítványunk, születésnapot ünnepeltünk, új kollégával bővültünk, és még egy csomó szuper dolog történt. Karácsonyi ajándékokra is van ötletünk!

Megjelent az Észkombájn könyv

Éltek még mamutok, amikor már álltak az egyiptomi piramisok? A balkezesek tényleg korábban halnak? Hogyan kerül a szalon a szaloncukorba? Tanulságos történetek a történelemből, tudományos...

Adjuk a lényeget! Kéred?

Elindultak a Telex legújabb hírlevelei, kevesebb görgetéssel most még több értékes tartalomhoz juthatsz, és telexshopos ajándékokat is nyerhetsz.

Megjelent A félig olvasott könyv, amit érdemes teljesen elolvasni

A Telex webshopjában már megvásárolható második kötetünk: 24 kortárs magyar író 28 írása, köztük eddig még sehol nem olvasható novellák. A könyvet október 2-án 14 órától a 27. Budapesti Nemzetközi...

Mennyire erős a Telex? Hol tartunk most?

Még kétévesek se vagyunk, de rengeteg dolgot elértünk, csinálunk. Itt a friss Telexhíradó.

Rendkívüli időszak, kiemelt olvasói figyelem a Telexen

Második legolvasottabb napunkat produkálták a pénteki események, fejlemények. Köszönjük!

Itt a Telex negyedik átláthatósági jelentése

Mivel elsősorban a támogatók tartják el a Telexet, fontosnak tartjuk, hogy átláthatóan beszámoljunk nekik és mindenki másnak is arról, mennyi pénzünk van, azt mire költjük, hogyan fejlődünk.

A Telex a telexeseké lesz: dolgozói tulajdonba kerül a Telex kiadója

Átalakul a Telexet kiadó cég, részvényesek lesznek a dolgozók. Hosszú távra tervezünk, rengeteg tervünk van, folyamatosan fejlődni szeretnénk.

Kövess minket Facebookon is!