Közlemény

RSS

Nem közlünk politikai hirdetéseket a Telexen

Hirdetési helyeket a pártoknak nem adunk el. Köszönjük a támogatóinknak, hogy ezt megtehetjük.

Telex Neked #41: Karácsonyi Telex-üdvözlet, Orbán személyisége és Márki-Zay kéztörése

A Telex 2022-ben is korrekt, kíváncsi és kritikus lesz, és elkötelezettek vagyunk abban is, hogy bármi történik, nem engedünk az általatok jól ismert értékeinkből. Telex-hírlevél karácsonyi...

Itt a Telex harmadik átláthatósági jelentése

Mivel elsősorban a támogatók tartják el a Telexet, fontosnak tartjuk, hogy átláthatóan beszámoljunk nekik és mindenki másnak is arról, mennyi pénzünk van, azt mire költjük, és hogy milyen terveink...

Templomséták a Dunakanyarban címmel jelent meg útikalauz a Telex fotósának több mint száz fotójával

Több mint százötven templom és kápolna, két zsinagóga és egy törökkori dzsámi is szerepel Zubreczki Dávid könyvében.

Itt egy remek ajándéktipp!

Megérkeztek a Telex Shopba a téli termékek, pulcsik és sapkák, sőt érkezett néhány ruha gyerekméretben is. Meg persze van ajándékkártyánk is, ha nem tudsz dönteni!

Ajándéktipp kell karácsonyra? Itt a Telex ajándékkártya!

A Telex Shopban kapható vásárlási utalványnak gyakorlatilag csak előnyei vannak, ha ajándékot keresel, ne is keress máshol!

Egyszerre 14 íróval írathatja alá jövő csütörtökön az új Telex-könyvet

Mások mellett Bán Zsófia, Grecsó Krisztián, Cserna-Szabó András és Darvasi László is ott lesz a Láng Téka szervezte dedikáláson.

Megérkezett a füzet a webshopba, meg egy fontos új funkció is!

Néhány gyorsan elfogyott termékből felraktunk a virtuális polcra még néhány darabot. Már elérhetőek a füzetek is a boltban, és most már kérhettek értesítést arról, ha egy termék újra kapható lesz.

Formáld velünk az egyéves Telexet!

Ez itt a Telex anonim kérdőíve, aminek az a célja, hogy minél pontosabb képet kapjunk arról, kik az olvasóink, milyennek látják a Telexet vagy mit hiányolnak belőle. Nagyon köszönjük, ha kitöltöd a...

Elindult a webshopunk!

A Telex Shopban limitált szériás, egyedi készítésű, menő termékeket lehet vásárolni a készlet erejéig, ezzel is támogatva a működésünket.

Kövess minket Facebookon is!