Megvannak a Televíziós Újságírók Díjának győztesei, Ördög Nóra újrázott

2021. szeptember 9. – 08:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdán este immár nyolcadik alkalommal osztották ki a Televíziós Újságírók Díját összesen tizenkét kategóriában, egyben pedig a címvédés is összejött, tavaly után idén is Ördög Nóra lett a legjobb női műsorvezető. A férfiaknál Istenes Bence győzött, az RTL sorozata, a Mellékhatás több díjat is nyert, a TV2 pedig a Farm VIP-vel először húzta be a valóságshow kategóriát – írja a Blikk.

A Televíziós Újságírók Díját 2014-ben alapították, célja, hogy „klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítményeket”. 2021-ben összesen tizenkettő kategóriában hirdetnek győztest. A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok a legtöbb szavazatot adták.

A Televíziós Újságírók Díja grémiuma a 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin, a Telex és a TVR-hét egy-egy szakújságírójából áll. És akkor alább a győztesek:

Nagyszabású showműsor:
Álarcos énekes (RTL Klub)

Vetélkedő:
Exatlon Hungary (TV2)

Reality:
Farm VIP (TV2)

Talkshow:
DTK: Elviszlek magammal (Spektrum Home)

Zsűritag:
Bereczki Zoltán (Sztárban Sztár)

Női műsorvezető:
Ördög Nóra (Újratervezés)

Férfi műsorvezető:
Istenes Bence (Álarcos énekes)

Heti sorozat:
Mellékhatás (RTL Klub)

Napi sorozat:
Mintaapák (TV2)

Színésznő:
Sztarenki Dóra (Mellékhatás)

Színész:
Scherer Péter (Apatigris)

Mellékszereplő:
Barta Ágnes (Mellékhatás)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!