András hercegről és Bill Clintonról is készültek szexvideók Epstein perének újabb dokumentumai szerint

2024. január 8. – 20:36

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb dokumentumokat hoztak nyilvánosságra Jeffrey Epstein milliárdos amerikai üzletember jelenleg is zajló bírósági perével összefüggésben, melyekben az egyik állítólagos áldozat, Sarah Ransome azt állítja, hogy András hercegről, Bill Clintonról és Sir Richard Bransonról is készültek szexvideók – írja a Sky News.

Ransome még Ghislaine Maxwell elítélése előtt megfogalmazott állításait a dokumentumok alapján Epstein ügyvédei ezeket ezt kiemelve érveltek amellett, hogy a nő állításait nem lehet komolyan venni. Ransome egyébként konkrétan arról írt, hogy maga Epstein filmezte le az érintetteket, miközben azok a nő egyik ismerősével szexeltek, és végül a másik nő meg is szerezte ezeket a videókat.

Állítása szerint a saját szemével látta is a felvételeket, amelyeken Epstein egyszer sem szerepel, és arról is írt, hogy amikor az ismerőse 2008-ban a rendőrséghez fordult ezekkel, nem történt semmi azon kívül, hogy megalázták őt.

A korábban az őt vádoló nőnek 5 milliárd forintnyi összeget fizető András herceg ezúttal is kategorikusan tagadta a vádakat, a Virgin Group szóvivője, aki Branson nevében nyilatkozott, pedig úgy reagált, hogy a nő már 2019-ben beismerte a New Yorkernek, hogy csak kitalálta a szexvideókat. Clinton jogi képviselői nem reagáltak semmit. A nő emellett azt is állította, hogy Donald Trumpnak több lánnyal is volt szexuális kapcsolata.

András herceg és Bill Clinton neve az elmúlt napokban kiadott iratokban is szerepelt már, amelyekből a legutóbbi múlt pénteken került nyilvánosságra, azután, hogy szerdán 900 oldalnyi dokumentumot ismerhettek meg az érdeklődők. Ez volt az első olyan dokumentumsorozat, amelyet egy december 18-i bírósági végzés alapján hoztak nyilvánosságra.

A most nyilvánosságra hozott dokumentumok azért is fontosak, mert bár a nagy részüket már azonosították a médiában, az üzletember korábbi áldozatai eddig nem adtak semmilyen interjút, ezért a történeteiket csak közvetett beszámolókból lehetett ismerni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!