Bár korábban némasági fogadalmat tett, újra megszólalt a brüsszeli melegparti szervezője

2021. február 19. – 06:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megszegte korábbi ígéretét, és mégis nyilatkozott a Blikknek az a férfi, akinek az illegális brüsszeli buliján lebukott Szájer József, a Fidesz EP-képviselője. David Manzheley azt mondta, hogy szerinte a politikus nem haragszik rá, ugyanis egy ideje rendszeresen váltanak üzeneteket egymással. „Nem blokkolta a számomat, nem tett szemrehányást” – tette hozzá. Érzése szerint az eset kitudódásával súlyos teher szakadt le Szájer válláról.

A 29 éves férfi élete visszazökkent a régi kerékvágásba. Eleinte sokan felismerték, vadidegenek szelfiztek vele az utcán. A Netflix is megkereste, hogy szerepeljen egy dokumentumfilmben. „A szexpartik természetesen nem álltak le, ebben senki nem tud megállítani” – mondta.

A világhírűvé vált buli november 27-én volt, a Telex december elsején számolt be róla először. David Manzheley december 4-én jelentette be, hogy félti az életét, visszavonul a nyilvánosság elől. Állítása szerint több halálos fenyegetést is kapott a médiaszereplései miatt. A férfi szavahihetőségét ebben a cikkünkben elemeztük.

Szájer József már a botrány kirobbanása előtt, november 29-én bejelentette visszavonulását, lemondott az EP-képviselőségről. Január másodikától már nem európai parlamenti képviselő többé. Kiürítette az irodáit, leadta a kulcsait, az igazolványát, szavazókártyáját és a számítógépeit. Teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, sem Brüsszelben, sem Strasbourgban, sem Sopronban vagy Budapesten nem látták.

Aki pedig lemaradt volna brüsszeli videóriportunkról, most bepótolhatja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!