Félti az életét, visszavonul a brüsszeli orgiaszervező, akinek bulijáról Szájer menekült

2020. december 4. – 17:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Visszavonul a nyilvánosság elől David Manzheley, a brüsszeli orgiaszervező, akinek a bulijáról Szájer József nemrég lemondott Fideszes EP képviselő menekülni próbáltírja a férfi közleménye alapján a Blikk. Manzheley azért hozta meg ezt a döntést, mert állítása szerint halálos fenyegetést kapott olyan politikustól is, akit korábban vendégül látott a rendezvényein.

„Hallgatok és nem nyilatkozom többé a médiának, miután olyan politikusok kértek erre vagy fenyegettek meg, akik a magyar Fidesz és a lengyel PiS párt tagjai, és korábban részt vettek az általam korábban szervezett melegpartikon”

– áll Manzheley közleményében.

Azt írja, hogy a halálos fenyegetések ellenére tiszteletben kell tartania ezeket a politikusokat, mert mind családos emberek, és még titkolják szexuális identitásukat. Azt is állítja, hogy egy olyan korábbi vendégétől is halálos fenyegetést kapott, aki szorosan köthető a lengyel igazságügyi miniszterhez.

Hogy mennyire lehet hinni Manzheley-nek, arról korábban ebben a cikkben írtunk.

Az elvileg utolsó közleményében ismét visszautasította azokat a napokban felmerült vádakat, miszerint Lengyelországban csalásért körözik.

Legfrissebb híreinkért kattintson ide>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!