A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője szerint hiba volt levennie a maszkot a Fradi-Újpesten

2020. október 25. – 14:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Maszk nélküli képet posztolt magáról a szombat esti Fradi-Újpest mérkőzés nézőteréről Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, írta meg a 444.hu, hozzátéve, hogy a politikus aztán elérhetetlenné tette a képet.

Farkas Örs vasárnap délelőtt aztán kiírta a Facebookjára, hogy részt vett a mérkőzésen, amin szerinte az előírásoknak megfelelően rajta volt a maszk. „Ugyanakkor néhány fotó erejéig levettem a maszkot, ez hiba volt” – írta. Majd hozzátette, hogy a maszkviselési szabályok fontosak, és nagy mértékben hozzájárulnak a járvány elleni eredményes védekezéshez.

A kormány csütörtökön tette közzé azt a rendeletet, amely kötelezővé teszi a maszkviselést a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken is. A szabadtéri rendezvényeken a felszólalókat viszont nem érinti az új szabály, a sporteseményeken pedig a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezetők, továbbá a bírók és segítőik vannak felmentve.

>>> A Telex további friss cikkeiért pedig kattintsanak ide <<<

Vasárnapra minden korábbinál több, 3149 újabb embernél mutatták ki a koronavírus-fertőzést, és meghalt 35 többségében idős, krónikus beteg. 2449 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 221-en vannak lélegeztetőgépen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!