Taylor Swift milliárdos lett

2024. április 2. – 19:01

Másolás

Vágólapra másolva

Felkerült a Forbes listájára milliárdosként Taylor Swift, derül ki a Forbes áprilisi listájából. Az aktuálisan a legsikeresebb énekesnő nettó vagyona jelenleg 1,1 milliárd dollár. Viszonyításképpen: a Forbes magyar milliárdosok listája alapján Swift ezzel egy kategóriába került Gattyán Györggyel, de nem érte még utol Mészáros Lőrincet, sem Csányi Sándort.

Taylor Swift meggazdagodása és növekvő népszerűsége annyira fontos téma Amerikában, hogy a politikusok is sorra szállnak rá. Az előző elnökválasztáson Swift nyíltan kampányolt Biden mellett, mire idén, a Super Bowl előtt pár nappal Donald Trump azt írta közösségi oldalán: „Én írtam alá és voltam felelős a zenei modernizációs törvényért, amivel Taylor Swiftért és az összes többi zenei előadóért tettem. Joe Biden semmit sem tett Taylorért, és soha nem is fog. Kizárt, hogy (Swift) támogatná a csaló Joe Bident, az országunk történetének legrosszabb és legkorruptabb elnökét, és hűtlen legyen ahhoz az emberhez, aki annyi pénzt hozott neki.”

Az amerikai elnökválasztás évében Taylor Swift újra a republikánusok és a demokraták kereszttüzében találhatja magát, a legutóbbi összeesküvés-elmélet például úgy szól, hogy különböző szervezetek összejátszottak a Nemzeti Futball Ligával, hogy biztosítsák a Kansas City Chiefs, Swift pasijának, Travis Kelce csapatának győzelmét, és ezzel egy olyan platformot teremtsenek Swift számára, ahol Joe Biden elnököt támogathatja az újraválasztásért. Mint egy felmérés bemutatta: jelenleg minden harmadik republikánus szavazó elhiszi, hogy Taylor Swift egy Biden-párti pszicho-összeesküvés része.

Taylor Swift volt idén az első, akinek sikerült négyszer is megnyernie az év legjobb albumának járó díjat. Swiftnek nemcsak politikai nézetei, de párkapcsolata is izgatják a közhangulatot: erről itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!