Trump szerint miatta keresett annyi pénzt Taylor Swift

2024. február 12. – 09:01

Trump szerint miatta keresett annyi pénzt Taylor Swift
Taylor Swift szurkol az 58. Super Bowlon az Allegiant Stadionban – Fotó: Joe Camporeale / Usa Today Sports / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

„Én írtam alá és voltam felelős a zenei modernizációs törvényért, amivel Taylor Swiftért és az összes többi zenei előadóért tettem. Joe Biden semmit sem tett Taylorért, és soha nem is fog. Kizárt, hogy (Swift) támogatná a csaló Joe Bident, az országunk történetének legrosszabb és legkorruptabb elnökét, és hűtlen legyen ahhoz az emberhez, aki annyi pénzt hozott neki” – írta kedvenc közösségimédia-oldalán, a Truth Socialen Donald Trump. A volt amerikai elnök pár órával az 58. Super Bowl előtt az aktuálisan legsikeresebb énekesnőre koncentrálva posztolt, írja a MarketWatch. A gazdasági portál Trump állításaival kapcsolatban megjegyzi, hogy Swift már Trump beiktatása előtt, 2016-ban is összehozott egy kisebb vagyont: egy év alatt megkeresett 170 millió dollárral abban az évben ő lett a legjobban fizetett amerikai híresség a Forbes listája szerint.

Az amerikai elnökválasztás évében Taylor Swift újra a republikánusok és a demokraták kereszttüzében találhatja magát, a legutóbbi összeesküvés-elmélet például úgy szól, hogy különböző szervezetek összejátszottak a Nemzeti Futball Ligával, hogy biztosítsák a Kansas City Chiefs, Swift pasijának, Travis Kelce csapatának győzelmét, és ezzel egy olyan platformot teremtsenek Swift számára, ahol Joe Biden elnököt támogathatja az újraválasztásért. Ezt az elméletet vasárnap két republikánus is elvetette. „Taylor Swift az egyik nagy amerikai sikertörténet” – mondta Chris Christie korábbi jelölt a „Meet the Press” vasárnapi adásában. „Őt kellene ünnepelnünk, nem pedig ezeket az őrült összeesküvés-elméleteket.”

Trump elnökségének utolsó két éve alatt Swift a republikánus vezető egyre hangosabb kritikusa lett, 2020-ban, az amerikai elnökválasztás előtt pedig emelte a tétet, és kijelentette, Joe Bidenre és alelnökjelöltjére, Kamala Harrisre fog szavazni. Akkor a V Magazine-nak adott interjúban azt mondta, azért támogatja őket, hogy az ő vezetésük alatt Amerikának esélye legyen arra, hogy „elindítsa a gyógyulási folyamatot, amelyre annyira nagy szüksége van”. Biden meg is köszönte neki a támogatást a Twitteren. Taylor Swift eddig egyelőre nem állt ki egyik oldal mellett sem, de döntése súlyáról ebben a cikkben írtunk részletesen, a Super Bowlról pedig itt olvashatja cikkünket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!