Szeptember közepétől újra lesz itthon nyomtatott Cosmopolitan magazin

2022. szeptember 2. – 10:22

Másolás

Vágólapra másolva

A hazai kiadásért felelős Michaeli, Schwartz & Brit Média mostanában inkább a nyomtatott lapjai megszüntetésével vetette észre magát, de a globálisan is sikeres női lapban bízik.

Újra kapható lesz a Cosmopolitan print kiadványa szeptember 15-től. A világ legnagyobb példányszámban megjelenő, fiatal nőknek szóló magazinja 2 év kihagyás után jelentkezik újra itthon – jelentette be a kiadó.

A márka licenc jogai június 1-én kerültek a Michaeli, Schwartz & Brit Médiához. Ez az a kiadó, amelynek vezérigazgatója Milkovics Pál, akivel itt olvashattak interjút. A kiadó az első hónapokban a Cosmopolitan.hu újraindítására fókuszált, de idén ősszel a print kiadvány is formabontó megoldásokkal tér vissza az újságárusokhoz. A főszerkesztő személye a lap megjelenésével egy időben válik majd publikussá. A 2022-es évben két lapszámmal jelentkezik majd a Cosmopolitan.

A fiatal korosztályt megcélzó Cosmopolitan.hu az újraindulás óta már havi szinten több mint egymillió olvasóval büszkélkedhet

– írja a cég közleménye.

„Rengeteg látványos meglepetéssel készülünk a Cosmopolitan magazin régi és új olvasóinak, de erről szeptember 15-ig nem áll módomban többet elárulni. Amire viszont nagyon büszkék vagyunk, hogy digitális női portfóliónk termékei az Elle.hu és a Cosmo.hu együttesen közel 2,5 millió olvasót érnek el havonta, így képesek a hazai teljes női vásárlói célközönséget megszólítani”

– mondta el Milkovics Pál. Korábban a kiadó éppen a printlapok költségei miatt az online irányba terelte portfólióját, erről itt olvashattak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!