In response to Szájer's scandal, the Hungarian Government cordons itself off from the press

December 02. 2020. – 12:55 PM

After we managed to catch Minister of Justice Judit Varga and Deputy Prime Minister Zsolt Semjén for a few quick questions in front of the Prime Minister's office as they were arriving for the cabinet meeting, a police squad appeared and cordoned off the entire square in front of the building. Members of the Government refused to go beyond the three-sentence press release Fidesz issued after their most known MEP was busted trying to climb down a gutter with extasy in his backpack as he fled the police raid on a lockdown-breaking sex party in Brussels.

This video has English subtitles. If you can't see them, turn them on in the video settings.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass