Pressman: A melegek célkeresztbe állítása a demokrácia elleni támadás
Az amerikai nagykövet Orbán Magyarországát Putyin Oroszországához hasonlította: amit a demokratikus világ jó része figyelmeztető tanmesének tekintett, azt a magyar kormány modellként használja.
„Jólesik, ha látok a Pride-on politikusokat, akik az érdekünkben vannak”
A felvonulók szerint elfogadóbbak a magyarok, de még mindig szükség van a Pride-ra. Karácsony Gergely szerint nem az a baj, hogy sok ellenzéki politikus vesz részt, hanem az, hogy kevés fideszes.
Szájer- és Szentkirályi-transzparensekkel vonultak a 29. Budapest Pride-on
Fiatalok, idősek, házi kedvencek, politikusok és maroknyi ellentüntető Budaházy Györggyel: képes összefoglaló a Pride-ról.
Fedősztorikat kellett kitalálni arra, hogy meleg, mert a tévében nincs helye meleg énekesnek
Élőben közvetítettük az idei Pride-ot. A Momentum kamiont küldött, a Kétfarkúak egy felfújható kutyával érkeztek. Volt, aki saját készítésű Szájer Józsefet vagy a férfivá átrajzolt Szentkirályi...
Megkérdeztük a pártokat, elmennek-e a Pride-ra, a Fidesz és a Tisza nem válaszolt
A Momentum és az MKKP is vonul, de a Párbeszéd ott lesz, a nemrég kilépő Tordai Bencével együtt. A Mi Hazánk nem lesz ott, de szerintük a kormány letérdelt a homoszexuális lobbi előtt.
„Ha nincs semmi mondanivalód, inkább fogd be” – üzente a színpadról Adele egy rajongójának, aki...
A közönségének láthatóan tetszett, hogy az énekesnő kiállt az LMBTQ-emberek jogai mellett.
Elmarad a szombati aszex Pride
Az önkormányzati és EP-választásokig már nem pótolják be, de utána tervben van.
A HírTv tudósítója a pécsi Pride-ok Paganinije
„Több a rendőr, mint a felvonuló” – évek óta talán ez az egyik kulcsmondat a Fidesz-közeli médiában a pécsi Pride-okról, de a HírTv pécsi tudósítója művészi szintre emelte a műfajt.
„Miért fektet bárki a gyűlöletébe annyi energiát, hogy a saját boldogságára már ne is jusson?”
Harmadszor rendeztek Pécsen meleg büszkeség felvonulást, amin több Magyarországon állomásozó diplomata is megjelent, köztük Désirée Bonis holland és David Pressman amerikai nagykövet.
Képek a Pride-ról – védőfólia nélkül
Ellentüntetőkkel kísérve, de újra az Andrássy úton vonult az idei Budapest Pride. A szervezők szerint 35 ezren voltak a meneten.
Kövess minket Facebookon is!