El a kezekkel a sajtótól! Támogatás!

Padlizsán

Caponata: édes-savanyú nem Kínából, hanem Szicíliából
Olasz étel, ami nem tészta, hanem csupa zöldség, és van benne egy csomó minden, amitől háromszorosan lesz édes és savanyú egyszerre, közben mégis vegán marad. Ez a caponata, amelynek ebben a...
Húszperces, egyszerűsített ratatouille, amihez rajzfilmpatkány sem kell
A nyár végi zöldségdömping legjobb formája a franciák zöldségraguja, amihez most egy mosogatás- és emberbarát, időtakarékos módszert mutatunk.
Nekünk nincs saját zakuszkánk, se ajvárunk. De csinálunk magunknak!
Paprika, padlizsán, esetleg paradicsom, hagyma, fűszerek. Hosszadalmas és fárasztó munkával lesz belőlük sűrű krém, amit minden nemzet másképp nevez. Nekünk nincs sajátunk, hát úgy csináljuk, ahogy...
Padlizsánkrém: füst nélkül mit sem ér, de mi kell bele még?
Készítik Erdélytől Grúziáig mindenütt, és bár a receptek és az elnevezések különbözők, egyben mind egyetértenek. Füstíz nélkül nincs padlizsánkrém, ehhez pedig nem kell félni teljesen szétégetni a...