összefoglaló

RSS

Egy arany, két ezüst: jól indult a csütörtök a tokiói olimpián

Míg ön aludt, a kajakos Tótka Sándor és Csipes Tamara, valamint az úszó Rasovszky Kristóf is érmes lett az olimpián. Női körvívással elkezdődött az öttusázók versenye is. És mi volt még?

Éremeső előtti csend, magyar ezüsttel és elődöntős vízilabdásokkal

A testvére után Lőrincz Viktor is döntőzött birkózásban, de nyerni nem tudott. A férfi vízilabdások Horvátországot legyűrve a négy között, a női kéziseknek viszont nem sikerült a bravúr. Minden magyar kajak-kenus továbbjutott, csütörtök eseménydús nap lesz. Olimpiai összefoglaló.

Magyar éremesély a horizonton, olasz futó Bolt trónján, extrém bokszsérülések Tokióban

A női pólósok vereséggel zárták a csoportkört. 26 éves világcsúcs dőlt meg női hármasugrásban, először lett holtversenyben két aranyérmes férfi magasugrásban, két grúzt haza kellett küldeni, egy lovat pedig el kellett altatni az olimpián vasárnap. Napi összefoglaló.

Márton Anna majdnem bronza, egy történelmi triatlonos eredmény és egy 13 éves olimpiai bajnok deszkás

Hétfőn egyetlen magyar sportoló sem szerzett érmet, de azzal nem lehet vádolni őket, hogy nem tettek meg mindent – a vívó Márton Anna sérülten is bronzmeccsig jutott, Bicsák Bence pedig óriási versennyel szállította a magyar triatlon eddigi legjobb olimpiai eredményét.

Egy év csúszás után olimpia: rekord az első napon, 13 gól a mínusz másodikon

Olimpiák már maradtak el, de ez az első, ami csúszott egy évet. Megnyitó üres stadionban, magyar öröm evezésben, meglepetések a futballpályán: az első nap(ok) összefoglalója.

Vírusbullying és növekvő családon belüli erőszak jellemezte a magyar gyermekek életét tavaly

Három főbb téma uralta a gyermekek és fiatalok életét a járvány évében: koronavírus, kirekesztés, illetve visszaélés.

A pünkösdi hosszú hétvége legfontosabb és legérdekesebb hírei

Leszakadt sífelvonó, kormányzatilag eltérített utasszállító, Karikó, Karácsony. És egyéb hírek.

Hét alapvető felismerés, amire 2020 tanított

Van néhány jó hírünk embertársainkról, civilizációnkról és a főzésről. De nem fog örülni, mire jöttünk rá a NER-rel és a halogatott feladataival kapcsolatban. Erős év, erős mondások.

Hogy mi? Ez is idén volt?

Rémlik még valami a Pentagon ufóvideóiról? Megvan Schobert Norbi kövérezése? Mond valamit az, hogy X Æ A-12? 2020-ben annyi minden történt a koronavírus-világjárvány árnyékában, hogy egy átlagos évtizedet is megtöltött volna. Itt van tíz hír, amire úgy emlékezhetünk, hogy legalább 1-2 éve történhettek, pedig dehogyis.