Oroszország

RSS

Magyarországon az oroszok nem pazarolnak időt a manipulációra, a kormány elvégzi helyettük

Világszerte országra szabott, okos propagandát folytatnak az orosz nagykövetségek, de valamiért Magyarország nem igazán érdekes nekik. Jean-Christophe Boucher dezinformáció-szakértővel beszélgettünk...

Mindenki rosszul járna a műholdgyilkos orosz atomfegyverrel, még az oroszok is

Bárki kezdene is el műholdakat robbantgatni, szinte garantált, hogy a saját és a szövetségesei műholdjai majdnem akkora veszélyben lennének, mint az ellenfélé. Az biztos, hogy az emberek ahogy a...

Az uniós tagállamok megegyeztek az orosz invázió miatt a 13. szankciós csomagról

Az EU Tanácsának egyhangúságot követelő döntése több lap szerint először lép fel kínai cégek ellen, ezt Szijjártó Péter korábban ellenezte.

Európa majd konstruktívabb párbeszédet folytat, ha az orosz hadsereg a keleti EU-államok...

Konsztantyin Gavrilov a bécsi tárgyalásokon vezeti az orosz küldöttséget.

Navalnij felesége élete legsötétebb óráiban léphet elő a fényre

Julija Navalnaja egyfelől még gyászol, másfelől már gyújtó hangú beszédet mondott a putyini rendszer ellen. Azt ígérte, folytatni fogja a pénteken meghalt orosz ellenzéki munkáját. Külföldről ugyan...

Putyin meglepődött, és állítja, hogy nem terveznek atomfegyvereket küldeni az űrbe

Az orosz elnök szerint ugyanazt csinálják az űrben, mint a többi ország, és ezt Amerikában is pontosan tudják. Összefoglalónk az orosz-ukrán háborút érintő keddi hírekből.

Alaptalan vádaskodásnak tartja a Kreml, hogy Navalnijt idegméreggel ölték volna meg

Julija Navalnaja azzal vádolta meg Putyint, hogy ő ölte meg a férjét, és azért nem adják át Navalnij holttestét, mert várnak, hogy a novicsok idegméreg nyomai kiürüljenek a holttestből.

Navalnij halála után két perccel már meg is jelent a haláláról szóló hivatalos közlemény

Rácz András Oroszország-szakértő szerint nagyon furcsa, hogy a közmondásosan lassú orosz bürokrácia ebben az ügyben hirtelen megtáltosodott.

Az orosz elnöki szóvivő szerint nem feladatuk vizsgálni Navalnij halálát

Dmitrij Peszkov szerint nem az elnöki adminisztráció hatásköre, hogy mikor adják ki a politikus holttestét a hozzátartozóknak.

Az orosz elnöki szóvivő szerint nem feladatuk vizsgálni Navalnij halálát

Dmitrij Peszkov szerint nem az elnöki adminisztráció hatásköre, hogy mikor adják ki a politikus holttestét a hozzátartozóknak.

Kövess minket Facebookon is!