„Kimatekozzuk, mi az, ami még törvényileg abszolút belefér, de a mi érdekeinkkel sem ütközik”

Egy frissen nyilvánosságra került hangfelvétel alapján az egri Fidesz az ellenzéki polgármesterként megválasztott Mirkóczki Ádám jegyzőjénél szerette volna elérni a számára előnyös választókerületi...

Sérelmezi az MLSZ, hogy Kubatov Fradi-elnök nyilatkozhatott az elveszített kupadöntő után, de a...

Egy Fidesz-alelnök véleménye ezek szerint érdekesebb az MTVA-nak, mint egy mezei vidéki klubelnöké, még ha utóbbi nyert is.

A Fradi kíváncsi rá, mit szólnának a szurkolók, ha a Gazprom lenne az új szponzoruk

A klub kérdőívet küldött ki a bérleteseknek.

Egy dolog a közvélemény-kutatás, de a Fidesz rejtett ereje meglepetést okozhat a választáson

A Fidesz társadalmi beágyazottságát és ezáltal mozgósítási képességét még mindig hajlamosak alábecsülni egyes szakértők. Márpedig az EP-választás mindig mozgósítási verseny, és a kormánypártnak...

Bemutatjuk, hogyan működik a Kubatov-lista

Milyen technikákkal tudnak mozgósítani a pártok a választás napján? Mekkora erőfölényben van a Fidesz? Mennyit számít a buszoztatás és a vásárolt szavazatok? Mire mehet kiterjedt adatbázis nélkül a...

Pont az nem érdekelte a távozó Fradi-edzőt, amire Kubatov elnök kiszemelte

A Szpartak Moszkva az ötödik a háború árnyékában zajló, érdektelen orosz ligában, mégis odament a szerb Dejan Stanković, akit a Fradi-elnök korábban magasabb polcról érkező edzőként méltatott.

Elhagyja a Fradit Dejan Stanković, a Szpartak Moszkva edzője lesz

Stanković a Paks ellen elveszített kupadöntő után jelentette be a Fradi vezetésének, hogy elfogadta egy másik csapat ajánlatát.

„Nem veszünk részt Kubatov bohóc-buliján” – nem lesznek ott a szezon utolsó meccsén az Újpest...

„Kubatov tegye fel a csörgős sapkát a fejére, és trombitáljon a saját bohócaival, a birka módján bólogató Fradi táborral” – írta a lilák tábora egy Facebook-posztban.

Az előző kihátrált, egy másik szponzor már be is állt a Fradi női kézilabdacsapata mögé

A Mahart Lázár minisztériumának utasítására bontotta fel szerződését a csapattal januárban, most a Főtaxi szállt be helyette.

Magyar Péter megüzente Rogánéknak, hogy ne küldjék oda a tüntetésére a szervezett huligánjaikat

„Ha bármilyen provokáció történik a rendezvényünkön, mindenki számára világos lesz, hogy ti vagytok a felbujtók vagy a megrendelők” – írta.

Kövess minket Facebookon is!