Főzés

RSS

Hogyan kell egy ételt megsózni?

Van különbség a drága, szép rózsaszín kristályos és a finom szemcséjű, porszerű, olcsó só között? Szabad sózni húsokat sütés előtt? Mennyire legyen sós a tészta főzővize? Sómagyarázó a sóbizniszről,...

Kipróbáltuk a robotot, amely érintésre megfőzi a vacsorát

Mint Az ötödik elemben, csak kicsit ügyetlenebbül: a bitang erős konyhagép a követ is ledarálja, bedagasztja, felaprítja, vagy komplett fogásokat főz meg helyettünk, ráadásul a kanapéról...

Együtt főztünk a mesterséges intelligenciával, de nem volt benne sok köszönet

Minden főzési problémámat megosztottam a ChatGPT nevű népszerű csetbottal, tanácsot kértem tőle maradékmentésre, hozzá fordultam, ha elfogyott a tojás, vagy nem tudtam, mit kezdjek a sok répával....

Kipróbáltuk, meg lehet-e főzni háromnapnyi menüt három óra alatt

Pénzt, időt és energiát spórolnak annak a mozgalomnak a hívei, akik előkészítenek vagy megfőznek több fogást pár óra alatt – kipróbáltuk, működik-e.

Feltalálták a lapos tésztát, ami főzéskor pöndörödik meg

Egyszerű ötlet, mégis sok csomagolóanyagot lehet spórolni vele. Föld Anya likes this.

Ha már a bab a jövő étele, akkor játsszunk vele

A jövő főétele nem a hús, hanem a hüvelyesek lesznek, és ez egyáltalán nem rossz hír, ha megnézzük, hogyan készíti ezeket az alapanyagokat a világ, és ezek alapján kezdünk kísérletezni vele.

Bűn az, ha azt teszünk a carbonarába, amit akarunk?

Szabad-e paradicsomot tenni a carbonarába? Az olasz netezők szerint tilos, jóllehet ez a fogás talán nem is az ő találmányuk, ráadásul a világon mindenki leküzdhetetlen ingert érez rá, hogy...

Kövess minket Facebookon is!