Újra eljött a G-nap, és ebből egy meglepően jó sorozat néz ki
A Monarch egy godzillás sorozat, ami a 30 emelet magas szörnyek helyett az emberi karakterekre fókuszál. És ez amennyire hülyén hangzik, annyira jól áll neki.
Michael J. Fox sosem tudott nyugton maradni
A Parkinson-kórban szenvedő színész most egy dokumentumfilmben mondja el a saját történetét, amíg még képes rá. Nagyon is képes.
A Gyűrűk Ura, Trónok harca, Star Wars, Vaják és a többiek: 2022 a bombasztikus sorozatok éve lesz
Ezekre az új sorozatokra érdemes figyelni idén. Egyre több a fantasy, a Marvel továbbra sem lassít, és jönnek az első videójátékos tévésorozatok is.
Tom Hanks megcsinálta a szomorú, haldokló Mad Maxet
Tom Hanks egy kutyával és egy robottal az oldalán küzd a posztapokaliptikus világban, és bár a Finch eléggé hajaz a Számkivetett, a Legenda vagyok, Az út és a Mentőexpedíció négyesére, Hollywood...
Stephen King tüdőgyulladásából először a kedvenc saját könyve, aztán ez a sorozat lett
A Lisey történetében egy zseniális író meghal, a felesége meg egyszerre birkózik meg a gyásszal és egy őrült rajongóval, miközben hipnotikus pillanatok váltakoznak végtelenül elnyújtott és...
Letették az asztalra a világ legtöbb pénzt hozó filmjét, és aztán megcsinálták ezt
A Pókember végbeléből kukkanthatunk kifele a Marvel-univerzum házirendezőinek új filmjében, de a minőség olyan, mintha befele néznénk.
Gyűrűk Ura, Star Wars és Harry Potter: ezekről szól majd a streamingháború
A történelem legsikeresebb mozis produkciói elfoglalják a kisképernyőt is. Élesedik a harc a streamingháborúban, és nem feltétlenül a Netflix áll nyerésre.
Az Apple vezérigazgatójának pár emailjébe került megakadályozni egy új tévésorozatot
A Hulk Hogannel való pereskedésbe belebukó Gawkerről készített volna az Apple sorozatot, de Tim Cook közbelépett.
Mit nézzünk, ha nem mehetünk moziba?
A kilencvenes és a kétezres évek vígjátékai is folytatást kaptak, Gryllus Dorka a járvány alatt forgatott, de a mozikba semmi nem jut el. Streamingajánló.
Atomháború utáni éhezés, szellemházas rémisztgetés – mit nézzünk, ha nem mehetünk moziba?
Egyre több film csúszik vagy költözik át online felületekre, és úgy tűnik, így jár az Amerikába jöttem folytatása is. Szerencsére a streamingszolgáltatóknál így is akad mit nézni.
Kövess minket Facebookon is!