Ajánló

RSS

Streamingajánló: atomot dobunk egymásra, aztán vígan élünk tovább

Az Amazon egyben adta ki a Fallout régóta várt adaptációját, emellett Vince Vaughn egyik legjobb alakítása és egy kultikus szitkom remake-je is szerepel a heti streamingajánlónkban.

A japánok még a sárkányokhoz is jobban értenek

A Dragon's Dogma nem véletlenül lett kultikus játék a 2010-es években. Most itt a folytatás, ami még jobban ráerősít a nyerő receptre.

Lezárul egy fontos rész a Star Trek történetében

Heti streamingajánlónkban Colin Farrell nyomozónak áll, végéhez közeledik a Star Trek: Discovery, és visszatér a tehetséges Mr. Ripley.

Az igazság utolérte a legismertebb szélsőjobbos influenszert

Heti streamingajánlókban szerepel az Alex Jonesról szóló HBO-doku, magyar sci-fi-animáció és az idei magyar Oscar-díjért felelős Szegény párák is.

Új sci-fivel tennék jóvá az alkotók a Trónok harca utolsó évadát

Heti streamingjánlónkban a Netflixre felkerülő Larry, a Disney+ felületén futó X Men-sorozat és egy filmőrült kamasz felnövéstörténete is helyet kapott.

Az atombombától Putyin ukrajnai inváziójáig

Atombombás és fegyházas dokusorozat, romkom politikai tudósítókról és az elmúlt évek egyik legjobb felnőtt animációs sorozata a heti streamingajánlónkban.

Guy Ritchie nem bír elszakadni az Úriemberektől

Heti streamingajánlónkban szóba kerül az Úriemberek-spinoff, illetve Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmi élete, amiről külön dokut forgattak az Amazonra.

Játék még nem ragadta meg ilyen jól a lezüllött belpesti létezést

Heti gamingajánlónkban egy ingyenesen játszható magyar fejlesztést mutatunk be. A Majd nálatok Kili Zsanna és Hegymegi János munkája, egyben a magyar Studio CiGi első, rövid point-and-click játéka.

Kate Winslet, legyél a diktátorom!

Heti streamingajánlónkban provokatív Oscar-esélyesek és tavalyi Oscar-nyertesek mellett rapperek és szamurájok is felbukkanak. Kate Winslet pedig diktátorként debütál A rezsimben.

Visszatér az asztronauta a Földre, és nem ismer rá a családjára

Az Apple sorozatában újra felbukkan a Breaking Bad-univerzum egyik legkedveltebb színésze, és visszatér a Netflix sikersorozata a Forma–1-ről. Heti streamingajánlónk.

Kövess minket Facebookon is!