Rancsom végében óriási fekete lyuk tátong

Visszatér Josh Brolin a mindent elnyelő lyukat találó farmer szerepében, bepillanthatunk a Stallone család mindennapjaiba, Nicolas Cage pedig álmokban kísért. Streamingajánló.

A világ kevésbé szar hely, amíg a Mosoly Zrt. üzemel

Heti streamingajánlónkban nyugdíjazott bérgyilkosoké és gyilkososat játszó dúsgazdag fiataloké a főszerep. Még jó, hogy a Mosoly Zrt. munkatársai azon dolgoznak, hogy kevesebb ember válassza a halált.

A Manor Lordsban ott van a következő nagy stratégiai slágerjáték reménye

Ez az utóbbi évek legígéretesebb és legjobban várt stratégiai játéka. A korai hozzáférést azonban a szó legszorosabb értelmében kell venni.

A humoristának befellegzett, ha minden mondatán nevetnek

A Hatalmas kis hazugságok alkotója új sorozatot készített a Netflixnek, és visszatér a legjobb szitkom a tanári sorsról. Streamingajánló animével és sci-fi-horrorral.

A történelmi hőseposzokon túl mutatja meg az igazi erejét a magyar film

Streamingajánló extra: 10 izgalmas hazai alkotás a magyar film napjára.

Mit tennél, ha egy aszteroida közeledne az otthonod felé?

Heti streamingajánlónk fókuszában true crime dokuk, illetve egy dél-koreai sci-fi-sorozat az emberiség utolsó napjairól.

Egy úr Moszkvában évtizedekig élt egy hotel padlásán

Heti streamingajánlókban előkerül a vietnámi háború, az októberi forradalom és Truman Capote is. És persze itt a Rebel Moon folytatása, ami nagyon szeretne a következő Star Wars lenni.

Streamingajánló: atomot dobunk egymásra, aztán vígan élünk tovább

Az Amazon egyben adta ki a Fallout régóta várt adaptációját, emellett Vince Vaughn egyik legjobb alakítása és egy kultikus szitkom remake-je is szerepel a heti streamingajánlónkban.

A japánok még a sárkányokhoz is jobban értenek

A Dragon's Dogma nem véletlenül lett kultikus játék a 2010-es években. Most itt a folytatás, ami még jobban ráerősít a nyerő receptre.

Lezárul egy fontos rész a Star Trek történetében

Heti streamingajánlónkban Colin Farrell nyomozónak áll, végéhez közeledik a Star Trek: Discovery, és visszatér a tehetséges Mr. Ripley.

Kövess minket Facebookon is!