A legjobb focis dokusorozatot Sunderlandben kell keresni

Heti streamingjánlónkból kiderül, hogy visszatér Netflix remek focis dokusorozata, az HBO-n kezdődik a Tokyo Vice második évada, Juliette Binoche pedig Coco Chanelként tűnik fel az Apple új...

Hatalmas akcióval árulják az elmúlt évtized egyik legjobb szerepjátékát

Az After hetente jelentkező gamingajánlójában a Pillars of Eternity című játékot mutatjuk be, amit most nagyon jutányosan lehet beszerezni Steamen.

Sorozatként élesztik fel Angelina Jolie és Brad Pitt akció-vígjátékát

Streamingajánlónkban ezúttal Donald Glover és a drogbárónő szerepébe bújó Sofía Vergera is felbukkan.

Egy siket kislány elindul megmenteni a világot

Heti gamingajánlónkban egy igazi indie gyöngyszemet ajánlunk, amelynek az animációra a készítők élő tintaként hivatkoznak.

Steven Spielberg visszatér a tévézéshez

Az After heti streamingajánlójába ezúttal egy megváltó szerelem, egy csapat amerikai hős pilóta és egy fagyos repülőkatasztrófa került, de Adam Driver és Nicole Kidman neve is előkerül.

A Piroska és a farkast így még biztosan nem láthatta senki

Az After hetente jelentkező gamingajánlójában a Wolf Among Us című játékot mutatjuk be, amelynek a hírek szerint idén jöhet a folytatása.

Christopher Nolan letöri a kezem, amiért ezeket a filmeket streamingen ajánlom

Az After hetente jelentkező streamingajánlójában ezúttal Wes Anderson, Martin Scorsese legújabb rendezését és A pankrátor magyar párdarabját is ajánljuk.

Nem lehet úgy végigvinni ezt a játékot, hogy ne érzékenyülj el

Az After hetente jelentkező gamingajánlójában ezúttal a cuki, animés stílusú és könnyed, 2020-ban kiadott Spiritfarert mutatjuk be.

Zsoldosokat menedzselni egész jó kikapcsolódás

Heti gamingajánlónkban a Wartales zsoldossereg-szimulátora kerül sorra. Egy remek körökre osztott, túlélős, fantasy szerepjáték, ahol nem egy főszereplőn, hanem egy csapat harcoson van a fókusz.

Felújítós reality még nem vett ennyire bizarr fordulatot

Emma Stone és Nathan Fielder semmihez sem hasonlítható sorozata, David Bowie életműve előtt tisztelgő doksi is és a legnagyobb vitákat generáló film is bekerült a streamingjánlónkba.

Kövess minket Facebookon is!