Lezárul egy fontos rész a Star Trek történetében

Heti streamingajánlónkban Colin Farrell nyomozónak áll, végéhez közeledik a Star Trek: Discovery, és visszatér a tehetséges Mr. Ripley.

Az igazság utolérte a legismertebb szélsőjobbos influenszert

Heti streamingajánlókban szerepel az Alex Jonesról szóló HBO-doku, magyar sci-fi-animáció és az idei magyar Oscar-díjért felelős Szegény párák is.

Új sci-fivel tennék jóvá az alkotók a Trónok harca utolsó évadát

Heti streamingjánlónkban a Netflixre felkerülő Larry, a Disney+ felületén futó X Men-sorozat és egy filmőrült kamasz felnövéstörténete is helyet kapott.

Az atombombától Putyin ukrajnai inváziójáig

Atombombás és fegyházas dokusorozat, romkom politikai tudósítókról és az elmúlt évek egyik legjobb felnőtt animációs sorozata a heti streamingajánlónkban.

Guy Ritchie nem bír elszakadni az Úriemberektől

Heti streamingajánlónkban szóba kerül az Úriemberek-spinoff, illetve Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmi élete, amiről külön dokut forgattak az Amazonra.

Játék még nem ragadta meg ilyen jól a lezüllött belpesti létezést

Heti gamingajánlónkban egy ingyenesen játszható magyar fejlesztést mutatunk be. A Majd nálatok Kili Zsanna és Hegymegi János munkája, egyben a magyar Studio CiGi első, rövid point-and-click játéka.

Kate Winslet, legyél a diktátorom!

Heti streamingajánlónkban provokatív Oscar-esélyesek és tavalyi Oscar-nyertesek mellett rapperek és szamurájok is felbukkanak. Kate Winslet pedig diktátorként debütál A rezsimben.

Visszatér az asztronauta a Földre, és nem ismer rá a családjára

Az Apple sorozatában újra felbukkan a Breaking Bad-univerzum egyik legkedveltebb színésze, és visszatér a Netflix sikersorozata a Forma–1-ről. Heti streamingajánlónk.

Ebben a szerepjátékban senki sem ér el a végső célig

Gamingajánlónkban ezúttal a Colony Ship: A Post-Earth Role Playing Game-et mutatjuk be, amelyben egy lázadás után kéne rendet tennünk egy élhető bolygót kereső űrhajón.

Félelmetes visszanézni a Navalnijról szóló dokumentumfilmet

Az Agymenők nagy sikerű előzménysorozatának fináléja, egy modern japán bosszútörténet és a pénteken elhunyt Navalnijról készült dokumentumfilm a heti streamingajánlónkban.

Kövess minket Facebookon is!