Nagy Feró: Vigyázni kell, ha véletlenül megjelenik egy homoszexuális

2024. október 11. – 08:22

Másolás

Vágólapra másolva

Nagy Feró interjút adott a Magyar Nemzetnek, melyben beszélt a jobboldali közösségről, a bevándorlásról, Magyar Péterről, a 2026-os választási kampányról és a Beatricéről is.

A Kossuth-díjas zenész szerint azért különleges a jobboldali közösség, mert akkor is ki meri mondani az igazságot, ha utána támadják érte. Nagy Feró azt is elmondta, nem jó, hogy a szexuális identitás beköltözött a politikába, mert állandóan vigyázni kell, ha véletlenül megjelenik egy homoszexuális (azt nem fejtette ki, miért). Ezután arról kérdezték a Beatrice frontemberét, miért jár Békemenetre. Erről azt mondta, büszkeséggel tölti el, hogy ekkora táborhoz tartozik, és nem csak három haverjával gondolkodnak hasonlóan.

Nagy Feró elárulta, hogy unokáinak olyan Magyarországot kíván, melynek vezetői olyanok, mint Orbán Viktor vagy Szijjártó Péter. A zenész azzal indokolta a választását, hogy mindkét politikusnak hatalmas a munkabírása.

Az utópisztikus Magyarország felvázolása után adta magát, hogy az illegális bevándorlásról kérdezzék Nagy Ferót. A zenész azt mondta, nem örülne, ha unokái bevándorlókkal járnának egy iskolába, mert „a migránsok más kultúrából jönnek, ami nem biztos, hogy alacsonyabb rendű, de nem a miénk”. Nagy Feró szerint a migránsok honfoglalók, mert „a saját képükre akarják formálni a befogadó országot”. Ezért azt szeretné, hogy a bevándorlók maradjanak az országukban, Európába ugyanis főleg „linkek” érkeznek, nem munkaképes emberek.

A szeptember végi identitáskonferencián Nagy Feró még vasketrechez hasonlította a házasságot. Ezúttal azt mondta, hogy „a fejlett világ teljesen meghülyült, náluk a család már nem szent”. Szerinte a lényeg a fogyasztói lét: mindent megkap az ember, csak ne kezdjen el gondolkodni. Nagy Feró szerint Németországban nincs rendes kávé, és a vécé is büdös, Dániában pedig ismeretlen származású emberek ülnek a gyorsétterem előtt, és koszt hagynak maguk után.

Magyar Péterről azt mondta, hogy „neki ezt dobta a gép”. Szerinte Magyarnak könnyebb dolga van politikusként, mert így nem kell dolgoznia. Nagy Feró szerint pár fontosabb ember azt mondta Magyarnak, hogy „belőle csinálják a következő Márki-Zay Pétert.” A zenész nem érzi, hogy a Tisza Párt fenyegetné a Fidesz kétharmadát, de örül, hogy Magyar „szorgalmasan szétverte a baloldalt”.

Nagy Feró a 2026-os választási kampányban is szeretne részt venni, mert szerinte „menni kell és segíteni, egy újabb kétharmadot kell csinálni”. A zenész szerint nem megosztott a magyar társadalom, ha mégis, akkor egy tizenkét fős társaságból legalább hat ember homoszexuális. Hozzátette, mindenkinek a saját dolga, hogy kibe szerelmes, de a szomszéd azért észreveszi, „ha a kecskének udvarol”.

A Beatrice frontembere elmondta, kik a zenekar tagjai azóta, hogy a fia kilépett. Szereztek egy új dobost és gitárost, a másik három tag maradt. Nagy Feró a közelgő 80. születésnapjának apropóján azt mondta, reménytelen a világ, de ő optimistán megy tovább, és teszi a dolgát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!