Magyar Péter: Vogel Evelin május óta zsarol engem és a Tisza Pártot

2024. szeptember 25. – 10:51

Másolás

Vágólapra másolva

„Vogel Evelin május óta zsarol engem és a TISZA Pártot. 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nemcsak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget. Miután a zsarolását visszautasítottuk, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével, Kubatov Gáborral és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az Indexen megjelent hazug propaganda interjút”

– reagált Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke a Facebookon arra az interjúra, amit volt barátnője, Vogel Evelin adott az Indexnek. Magyar a hosszú posztban azt is írta, hogy zsarolás miatt feljelentést tesz.

Szerdán reggel a Telexen is írtunk arról, hogy videóinterjút adott az Indexnek Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője, és többek között azt állította, hogy Magyar a kezébe nyomott egy laptopot és egy pendrive-ot a tavaszi ügyészségi meghallgatása előtt, hogy azonnal tüntesse el azokat.

Az ügyben kerestük Vogel Evelint, a Fidesz vezetését és Kubatov Gábort is, hogy megtudjuk, hogyan kommentálják Magyar Péter állításait, mit reagálnak arra, hogy a Tisza Párt elnöke zsarolás miatt feljelentést tesz. Rákérdeztünk arra is, hogy létezik-e megállapodás Vogel Evelin és a Fidesz vezetése között, ahogy Magyar állítja, és ha igen, pontosan milyen megállapodás ez.

Magyar Péter korábbi magánélete a kegyelmi ügy kirobbanása után kapott nagyobb figyelmet, miután volt felesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter részletesen írt és beszélt arról, hogy házasságuk alatt volt férje bántalmazta. Magyar Péter ezután azt írta, hogy mondtak egymásnak kevésbé szépeket is a 18 éves kapcsolatuk során, és hogy szerinte ő sosem ütötte meg volt feleségét, aki ellenben volt, hogy megütötte őt – utóbbit Varga Judit is említette Hajdú Péter műsorában.

Magyar Péter 2023 tavaszán posztolt először közös fotót Vogel Evelinnel, a vízipólós Vogel Zsolt belsőépítész lányával. Vogel Evelint a Tisza eredményváróján sem lehetett már látni, akkor Magyar családi okkal magyarázta, hogy miért nincs ott. Pár nappal a választás után Magyar posztjából derült ki, hogy szakítottak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!