Szakított Magyar Péter és Vogel Evelin

2024. június 12. – 10:19

Másolás

Vágólapra másolva

„Valaminek a vége, valaminek a kezdete” – írta Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője egy szerda reggeli fotó mellé, amin a Balaton mellett üldögélve, háttal látható, a hashtagekből pedig kiderült, miről is van szó pontosan, ugyanis ezeket írta még a kép mellé: „#breakup #szakítás #köszönet #hála”. Kommentben még odaírta azt is, hogy „Valami véget ér, valami fáj”.

Magyar Péter 2023 tavaszán posztolt először közös fotót Vogel Evelinnel, a vízipólós Vogel Zsolt belsőépítész lányával. Vogel Evelint a Tisza eredményváróján sem lehetett már látni, akkor Magyar családi okkal magyarázta, hogy miért nincs ott: azt mondta, barátnője a fiával van. A minap azonban egy tiktokos videóban már arról beszélt, hogy viharos, instabil most a kapcsolatuk, és nem is szeretne erről beszélni.

Az elmúlt hónapokban Vogel családja gyakran volt téma a kormányközeli médiában: édesanyjáról a Metropol azt írta, hogy négy évet ült fegyházban gazdasági bűncselekmény miatt. A Metropol cikkére reagálva Magyar Péter „goebbelsi propagandát” emlegetett.

Magyar Péter korábbi magánélete a kegyelmi ügy kirobbanása után kapott a korábbinál is nagyobb figyelmet, akkor ugyanis volt felesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter részletesen írt és beszélt arról, hogy házasságuk alatt volt férje bántalmazta. Magyar Péter ezután azt írta, hogy mondtak egymásnak kevésbé szépeket is a 18 éves kapcsolatuk során, és hogy szerinte ő sosem ütötte meg volt feleségét, aki ellenben volt, hogy megütötte őt – utóbbit Varga Judit is említette Hajdú Péter műsorában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!