Magyar Péter szerint Varga Judit sokszor megütötte őt, hol ököllel, hol lábbal

2024. március 29. – 10:21

Másolás

Vágólapra másolva

Nem szerette volna megnézni a volt feleségével a Frizbi TV-re készült interjút, mert „lelkileg borzasztó nehéz megélni, amikor az ember volt szerelmét, gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda”, de végül rászánta magát Magyar Péter – erről írt a volt igazságügyi miniszter volt férje a Facebookon.

Magyar nem tagadta, hogy mondtak egymásnak kevésbé szépeket is a 18 éves kapcsolatuk során, és azt is mondta, valóban előfordult, hogy beült a hátsó ülésre, és valóban sokszor fontosnak érezte, hogy bocsánatot kérjen. „(…) igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be” – írta.

„Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött” – folytatta.

Azt írta, igyekezett nem kiteregetni a házastársi vitákat a nyilvánosság előtt, és csak hálával gondolni a közös 18 évükre, és amiatt sem akart bírósághoz fordulni, hogy a volt felesége „igazságügyi miniszterként nem tartotta be, és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait, és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket, és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon.”

Magyar azzal folytatta, mindenki tudja, hogy a videó célja az volt, hogy közös ügyüket lehúzza a bulvár mocsarába, és hogy elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről, és hogy „megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.”

Hajdú Péter Varga Judit-interjúja a korábbi házaspár magánéleti kérdéseiről szólt, ebben Varga Judit volt férje, Magyar Péter fizikai és verbális bántalmazásairól beszélt részletesen, de nem került szóba sem a Magyar által közzétett hangfelvétel, sem a kegyelmi ügy, sem más fontos közéleti kérdés. Hajdú Péter ezt azzal magyarázta, hogy a Frizbi bulvárplatform, ezért nem ment bele közéleti kérdésekbe Varga Judittal. Varga Judit a műsorban beszélt arról is, hogy fel van készülve Magyar választámadására, melyben biztosan ír majd volt férje arról is, hogy ő esetleg pofon vágta, amikor felgyűlt benne a feszültség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!