A Metropol szerint négy évet ült fegyházban Magyar Péter „egyik legközelebbi munkatársa”

2024. május 13. – 19:38

Másolás

Vágólapra másolva

A Metropol információi szerint négy évet ült fegyházban gazdasági bűncselekmény miatt S. Mária, akiről azt állítják, hogy Magyar Péter „egyik legközelebbi munkatársa”. A kormányközeli lap szerint ő vezeti Magyar Péter titkárságát, és ő a gazdasági vezetője is. A Metropol azt is tudni véli, hogy S. Máriának milyen feladatai vannak Magyar Péter stábjában, bár arra nem térnek ki, honnan vannak ezek az információk. Konkrét bizonyítékok nélkül írják S. Máriáról, hogy „ő kezeli a számlákat, fizeti a beszállítókat, színpadi technikát, testőröket, irányítja, kezeli a hirtelen százmilliókkal felduzzasztott Magyar-klán pénzügyeit”.

Az sem derül ki a Metropol cikkéből, hogy melyik Magyar Péterhez köthető szervezet gazdasági irányításában vehet részt S. Mária. Azt is állítják, hogy személyes kapcsolat is van S. Mária és Magyar Péter között: ő az anyja Magyar Péter barátnőjének.

A Metropol cikkére reagálva Magyar Péter „goebbelsi propagandát” emlegetett Facebook-posztjában. A Metropol cikkében szereplő állításokra nem tért ki érdemben, csupán annyit közölt, hogy „a hölgy, akit az aljas propagandisták meghurcolnak, nem közszereplő”, illetve azt írta, hogy S. Mária semmilyen pozícióval nem rendelkezik a Tisza Pártban. A poszt szövegéből viszont kiderül, hogy S. Mária valóban a barátnőjének az anyja. Azt ígérte Magyar, hogy feljelentést tesznek a Metropol cikke miatt, és kártérítési pert indítanak.

A Metropol cikkével kapcsolatban megkerestük Magyar Pétert, de cikkünk megjelenéséig nem érkezett választ kérdéseinkre. Arra volt kíváncsiak, hogy milyen módon segíti őt S. Mária, volt-e tudomása S. Mária fegyházbüntetéséről, van-e köze S. Máriának a Tisza Párt pénzügyeihez.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!