Az internetre kikerült videóból tudta meg a felrúgott gyerek anyja, hogy mi történt a szolnoki kalandparkban

2024. július 18. – 14:07

Másolás

Vágólapra másolva

Megszólalt az RTL-nek a szolnoki kalandparkban felrúgott gyerek anyja, akinek elmondása szerint sem a fia, sem az őt felrúgó karateedző nem mondott semmit neki az esetről, így a legtöbb emberhez hasonlóan a kedden feltöltött videóból tudta meg, hogy mi történt. A nő elmondta, a karateedzőt korábban nem ismerték, a gyerek most, az egyhetes táborban találkozott vele először, ahonnan a kalandparkba is elmentek.

Tóthné Nagy Judit az RTL Híradójának azt mondta, sokáig csak annyit tudott az egészről, hogy a fia veszekedett valakivel, és amikor csütörtökön ment érte, az egyik kislány is mondta neki, hogy volt vele egy kis gond. A nő meg is kérdezte a gyerektől, hogy milyen volt a tábor és a kalandpark, a fiú utóbbira azt mondta, hogy nem volt jó, de ő is csak annyit tett hozzá, hogy összeveszett egy másik gyerekkel.

A gyerek anyja pénteken aztán találkozott a karateedzővel is, hogy beírassa edzésre a gyerekét, de a fiú rövid jellemzésén túl ő is csak annyit mondott neki, hogy „volt egy kis összeröffenésük, de már rendezték”. Így aztán ő is csak kedden szerzett tudomást a történtekről, amitől elmondása szerint majdnem összecsuklott, és egyből odahívta a fiát, aki ekkor már elmondta, mi történt.

„Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is”

– idézte fel a beszélgetést a nő, aki egyébként többek közt azért is vállalta az interjút, mert szerinte ez nem egy egyszeri eset volt, és dühíti, hogy ilyen előfordulhat.

A nő azt szeretné, hogy az edző – aki az egyesület elnöke volt, de azóta lemondott a posztjáról, a Magyar Karate Szakszövetség pedig el is tiltotta – a szeme láttára kérjen bocsánatot az eset miatt, és mondja meg a fiának, hogy nem ő volt a hibás. A nő arról is beszélt, hogy a fia szenzoros – arról, hogy ez pontosan mit jelent, és miért jelenthet extra nehézséget egy ilyen helyzetben, korábban itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!