„Csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak” – mondta a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

2024. július 17. – 13:28

Másolás

Vágólapra másolva

A jászberényi Yakuzák Se elnöke volt az, aki akkora erővel rúgta ki egy gyerek lábát a szolnoki kalandparkban, hogy a gyerek lefejelte a földet. Az egyesületi vezető vállalta a felelősséget és lemondott posztjáról. Az egyesület honlapjára kitett közleményében a távozó elnök azt írta, minden posztjáról és tisztségéről lemond, mert „méltatlanná vált azok betöltésére”.

„Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam, és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem, és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek” – írta. (Frissítés: Az erről szóló cikkek megjelenése után a bejegyzés eltűnt a sportegyesület honlapjáról.)

A Szol24 azt írja, hogy Jászberényben pletykaszinten elterjedt, ki volt az, aki durván felrúgta a kisfiút. A lap szerint a lemondott sportegyesületi vezetőt Novák Katalin életműdíjjal tüntette ki, még államtitkárként.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kedden posztolta ki a Facebookra azt a megrázó videót, amin jól látszik, hogy miközben a Szolnoki Kalandparkban egy csapat sisakos gyerek várakozik az árnyékban, egy férfi (a csoport egyik felügyelője) a karjánál fogva megfogja az egyik gyereket, néhány méterrel odébb, egy rekortánnal burkolt rész fölé ráncigálja, majd akkora erővel rúgja ki a gyerek lábát, hogy az lefejeli a földet, majd másodperceken keresztül, a felvétel végéig fekve marad és sír. Az RTL úgy tudja, hogy a gyerek nem akart mászni, ezért rúgta fel az egyesületi vezető.

A Szolnoki Kalandpark az RTL-lel azt közölte, hogy a helyi dolgozók nem is látták a bántalmazást, ők csak arra lettek figyelmesek, hogy a környéken álló gyerekek hirtelen rendkívül zaklatottak lettek, volt, aki el is sírta magát.

A kalandparkot üzemeltető cég alkalmazottai feljelentést tettek. A Szolnoki Rendőrkapitányság a Telex kérdésére megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást folytat garázdaság vétségének gyanúja miatt, de a nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem adtak az ügyről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!