Akkora erővel rúgta ki egy gyerek lábát egy csoportvezető a szolnoki kalandparkban, hogy az lefejelte a földet

2024. július 16. – 17:24

Másolás

Vágólapra másolva

Megrázó videót posztolt ki a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a Facebook-oldalára. A felvétel a város által üzemeltetett Szolnoki Kalandparkban készült, a kezdőképen egy csapat sisakos gyerek látható, ahogy várakoznak az árnyékban. A videón egy férfi (a csoport egyik felügyelője) a karjánál fogva megfogja az egyik gyereket, néhány méterrel odébb, egy rekortánnal burkolt rész fölé ráncigálja, majd akkora erővel rúgja ki a gyerek lábát, hogy az lefejeli a földet, majd másodperceken keresztül, a felvétel végéig fekve marad.

A Facebook-posztban a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. azt írja, szívesen látnak mindenkit, de azt nem gondolták volna, hogy az egyik vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennük. „A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük!” A bejegyzésben azt írják, rendőrségi feljelentést tettek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a Telex kérdésére megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást folytat garázdaság vétségének gyanúja miatt, de a nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem adtak az ügyről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!