Drogtesztnek veti alá magát Magyar Péter, ezt várja el Deutsch Tamástól is

2024. június 3. – 12:45

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök reggel drogtesztnek veti alá magát Magyar Péter, aki felszólította a Fidesz EP-listavezetőjét, Deutsch Tamást és a kormány tagjait, hogy ők is tegyenek ugyanígy, és legkésőbb szombat reggelig hozzák nyilvánosságra a tesztek eredményét.

A Tisza Párt alelnöke arról írt hétfő délelőtt a Facebook-oldalán, hogy a fideszes bulvármédia legmélyebb bugyraiban azt terjesztik, hogy ő drogos. „Én eddig semelyik politikus magánéletében nem vájkáltam, mert a Tisza Párt álláspontja szerint mindenkit megillet a magánélet szentsége, de ha a Fidesz, és személy szerint Rogán Antal úgy kívánja, akkor ezen tudok változtatni” – tette hozzá.

Magyar hosszabban is kitért Rogán Antalra, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterre, aki szombaton a gyerekeivel a helyszínen nézte meg a Bajnokok Ligája döntőjét Londonban. „A miniszter az újságírókat azért kérte számon, mert nem tartják tiszteletben a magánéletét és a gyermekeit. Rogán Antal az, aki a propaganda és a titkosszolgálatok korlátlan uraként senkinek a magánéletét nem tartja tiszteletben. Az utóbbi 3 hónapban a propagandistái a titkosszolgálatok segítségével bűncselekmények sorát elkövetve próbáltak engem lejáratni a magánéletemen keresztül. És most is éppen ezt teszi” – írta a bejegyzésben.

Magyar Péter februárban, nem sokkal a nyilvánosság elé lépése után már előrevetítette, hogy „a rogáni propagandagépezet szemében egyszerre lesz áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc és háborúpárti”. A jóslata elég jól bejött.

Áprilisban aztán egy TikTok-videóban beszélt arról, hogy nem szeret „galambokkal sakkozni”, de ha ezzel tud bejutni a közmédia stúdiójába, akkor vállal egy vitát Deutsch Tamással, „de ha kell, drogtesztet is”. A tévévita végül létrejött múlt csütörtökön, erről itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!