Modellként és szállodatakarítóként dolgozik Mexikóban Szilágyi Liliána

2024. május 28. – 07:38

Másolás

Vágólapra másolva

Néhány hónapja Mexikóba költözött Szilágyi Liliána, és a Blikk úgy tudja, az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó jógaoktatóként, modellként és szállodai takarítóként dolgozik.

Szilágyi Liliána 2021-ben testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg egykori olimpikon ügyvéd apját, Szilágyi Zoltánt. Akkor azt írta: „Bántalmazott vagyok. Méghozzá egy olyan ember által akitől eredendően a legnagyobb szeretetet és elfogadás kellett volna, hogy kapjam. Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan. Gyermekkoromtól kezdve. Folyamatosan és kiszámíthatatlanul, ha épp olyan kedve volt, élvezve a hatalmának a gyakorlását felettem. Legyen szó testi fenyítésről, megfélemlítésről, szeretet és figyelem megvonásról, avagy szexuális visszaélésről.”

Szilágyi Zoltán ezután két feljelentést tett a lánya ellen becsületsértés, illetve becsületsértés és kegyeletsértés miatt. A tárgyalásokat addig felfüggesztették, ameddig a rendőrség vizsgálta Liliána kijelentéseit, de a nyomozást decemberben – elévülésre hivatkozva – befejezték, így folytatódhattak az édesapa által indított perek.

Szilágyi Liliána a bíróságon részletesen vallott apjára, de a nyomozást tavaly decemberben lezárták, mivel a rendőrség szerint többségükben elévültek a bántalmazási ügyek. Az úszó ügyvédje akkor a Telexnek azt nyilatkozta: több mint tíz tanú beidézését kezdeményezték a bizonyítási eljárásban. Ezzel párhuzamosan 2022-ben az úszó apja pert indított lánya ellen, amelyben 30 milliót követelt tőle. Szilágyi Zoltán azonban az április 30-i tárgyaláson nem jelent meg, ami azt jelenti, hogy megszűnik az eljárás. Indoklása szerint nem azért állt el a vádtól, mert elfogadja Liliána szavainak valóságtartalmát.

A Blikknek Szilágyi Liliána ügyvédje megerősítette, hogy Liliána Mexikóban él és dolgozik, de hogy mivel foglalkozik pontosan, azt nem közölte. A lap szerint a közeli ismerősei azonban elárulták, hogy szállodai takarítóként is dolgozik, míg az Instagram-oldalán Szilágyi Liliána jógaoktatóként és szabadúszó modellként utalt magára.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!