Rost Andrea Miklósa Erikának: Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes

2024. május 24. – 14:47

Másolás

Vágólapra másolva

„Azt gondolom, hogy csak az kiabál, akinek ég a háza. Ez az én érzésem, nem is válasz, hanem reakció, mert nem akarok erre válaszolni. Méltatlan volna. Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes. Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc”

– válaszolta Rost Andrea az Indexnek Miklósa Erika véleményére reagálva.

Miklósa Andor Éva Kontextus című műsorának vendégeként úgy fogalmazott: mivel Rost Andrea fellépett Magyar Péter tüntetésein, „az a fajta művészeti reputáció, amit ő magával hozott eddig, az most egy tollvonással összeomlott”.

Rost Andrea azt mondta a lapnak, méltatlan lenne, ha minderre hosszasabban is reagálna. Rost Magyar Péter két nagy tüntetésén is énekelt a színpadon, először a budapesti, majd a debreceni Kossuth téren.

A Operaház igazgatói pozíciójára tavaly mindkét énekesnő pályázott, de a szakmai zsűri döntését figyelmen kívül hagyva (amely Kesselyák Gergelyt javasolta a posztra), újra Ókovács Szilveszternek szavaztak bizalmat. Rost Andrea ezután nem írt alá szerződést a következő színházi szezonra az intézménnyel, Miklósa Erikának továbbra is fut ott előadása.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!