Kocsis Máté: Történetért küzdünk, amiben a szuverenisták addig éltek, míg a globalisták meg nem haltak

2024. április 25. – 16:46

Másolás

Vágólapra másolva

A testetlen gyarmatosító, a globalista nyílt társadalom újabb figurákat vásárol, ma is van egy ilyen hófehér ingben, ellene fogunk harcolni, mert ez van a magyar génekben – utalt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a CPAC (szélső)jobboldali konferencián Magyar Péterre, a „szuverenitás él, a globalizmus haldoklik” című etapban.

Kocsis Máté először a szuverenitás ellenségeiről beszélt, ami szerinte maga a nyílt társadalom. „Ez a szókapcsolat hamis érzületet kelt, pedig ideológiája egy gyarmatosítási program.” Kocsis szerint azzal szemben, amit hirdetnek pont az ellenkezőjét hozzák: pacifizmus helyett háború, az egyénnek a szabadság helyett szűk körű perspektívákat, a nemzeti közösségeknek önfeladást.

„Azt üzenik a nemzeteknek, hogy mondjanak le életképességükről, és lényegében számolják fel magukat” – fogalmazott. Szerinte a nyílt társadalmak következményei durvábbak mint a gyarmatosítások, mert „ők legtöbbször nem várták el a teljes kulturális és társadalmi önfeladást”. A nyílt társadalom ajánlata szerinte: „szakadj el a nemzetedtől, hitedtől, bizonytalanodj el a nemi önazonosságod terén, és tedd ki a gyermekedet a talajvesztett társadalom tagjai közé, hisz hidd el, neki jó lesz egy NGO is anyukának és apukának” – fogalmazott a frakcióvezető.

Az ő álláspontjuk ezzel szemben, hogy az egyén a saját szülőhazájában a legfontosabb. A frakcióvezető arról beszélt, hogy 2022-ben politikai ellenfeleik „külföldi pénzből akartak, belföldi hatalmat”. Szerinte mikor lebuktak először tagadták, majd kitalálták, hogy ezek amerikai mikroadományok. „Valahol Texas legmélyén, egy kis farmon Mary és az öreg Steve egymásra néztek, elővették a befőttesüvegből a halloweenra félretett dollárjaikat, és úgy döntöttek, hogy ezt a magyar baloldal pártjainak kellene küldenünk” – mondta, majd hozzátette, „jól gondolják, nem így történt”. Szerinte a baloldal eladta magát a nyílt társadalom legfőbb spekulánsainak.

„Ők kerültek most külföldi kézbe, csak őket nem fogjuk visszavásárolni, esetleg váltságdíjat elfogadunk értük.”

A globalisták ellen tovább küzdenek, ha kell új törvényeket alkotnak, mert azok „újabb figurákat vásárolnak, olyanokat, akiknek fontos a pénz, ma is van egy ilyen hófehér ingben”, utalt Magyar Péterre. De bárkit is vesznek meg, Kocsis szerint ők harcolni fognak ellene, mert „ez van a magyar génekben”. Addig küzdenek majd, ameddig „a rémálomból egy szép történet nem lesz, melyben a szuverenisták addig éltek, míg a globalisták meg nem haltak” – zárta beszédét.

Mi az a CPAC?

Idén harmadik alkalommal rendezték meg az amerikai Republikánus Párt (szélső)jobb szárnya által szervezett éves szuperkonferencia (CPAC) magyar kiadását, a budapesti CPAC Hungaryt. Az eseménynek minden évben Orbán Viktor a főszónoka, idén arról beszélt, hogy ha akarná sem tudná „megüzenni a bíróságoknak, hogy mi a helyes”.

A konferenciát idén is a közpénzzel bőven felpumpált Alapjogokért Központ szervezi április 25. és 26. között. A CPAC eredetileg az 1970-es évek óta az amerikai jobboldal éves nagygyűlése, az első európai fórumot, a CPAC Hungaryt 2022-ben rendezte meg az Alapjogokért. Az ismertető szerint „a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el” a CPAC Hungaryre, idén például Janez Janša volt szlovén, és Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök szólal fel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!