Sorban adják le a tévék Varga Judit interjúját

2024. március 30. – 17:41

Másolás

Vágólapra másolva

Szerda este került fel a YouTube-ra az az interjú, amit Varga Judit egykori igazságügyi miniszter adott Hajdú Péter Frizbi című műsorának, és ami már közelíti az egymilliós megtekintést.

Az interjú tévés karrierje már egy nappal később elindult, akkor a Hír TV tűzte műsorra főműsoridőben. Most pedig a Tények.hu-n jelent meg az információ, hogy az interjú a Super TV2 műsorán is menni fog, méghozzá húsvéthétfőn este 21 órakor.

A Super TV2-n fut többek között a Power Of Love – A szerelem ereje című saját gyártású párkereső valóságshow, illetve a Jóban Rosszban és a Hal a tortán ismétlései is. Az eredeti műsorterv szerint a Nyitva című magyar vígjáték országos premierje lett volna abban az időpontban, amire most bekerült az interjú.

Varga Judit, a kegyelmi ügy után a közélettől visszavonuló korábbi igazságügyi miniszter Hajdú Péter YouTube-műsorának, a Frizbinek adott interjút, ahol az 1 óra 45 perces felvétel nagy részében bántalmazóként írja le exférjét, Magyar Pétert.

Varga az interjúban verbális és fizikai abúzusra is hoz példákat a házasságukból, és azt állítja, Magyar Péter személyes bosszúja áll a férfi politikai szerepvállalása mögött. Ez volt eddig az egyetlen interjú, amit a kegyelmi ügy kirobbanása óta adott azután, hogy bejelentette: visszavonul a közélettől.

Az interjúban Varga nem közéleti témákról beszélt, hanem a magánéletéről. Hogy milyen témák maradtak ki, arról itt írtunk cikket. Hajdú Péter az interjú másnapján azt nyilatkozta a 444-nek, hogy a Frizbi bulvárplatform, ezért nem ment bele közéleti kérdésekbe Varga Judittal. Az adás elején Hajdú ezt a döntését még azzal indokolta, hogy nem szeretné, hogy az interjú a rogáni propaganda termékeként legyen megemlítve a sajtóban.

Az interjú tartalmát részletesen itt lehet elolvasni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!