Rogán Antalt egy 1,2 millió forintos olasz dzseki védi a széltől

2024. március 25. – 11:32

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 2950 eurós, vagyis durván 1,2 millió forintos Loro Piana széldzsekit viselt szombaton Rogán Antal, amikor Orbán Viktorral ebédelt egy V. kerületi, Michelin-csillagra ajánlott étteremben. A miniszterelnököt és a propagandaminisztert a 444 állította meg az étteremből távozóban, kérdezték őket Magyar Péter vádjairól is. Az öltözködése alapján a csendes luxust kedvelő Rogán Antal egy „Autunno” színű Loro Piana széldzsekit viselt, ebben mondta, hogy soha nem találkozott Schadl Györggyel.

A dzseki az olasz divatház webáruháza szerint 100% storm system gyapjúból készült, kasmír szegéllyel, összesen négy zsebbel, a nyakán zipzárral elzárt, rejtett kapucnival. A webáruház alapján a dzsekit Budapesthez legközelebb jelenleg Párizsban lehet kapni, vagy online rendelhető.

Korábban az Utódlás című sorozat sikere után írtunk arról, hogy a csendes luxus lényege a divatban az, hogy az ember úgy tudatja a külvilággal, hogy nagyon sok pénze van, hogy látszólag egyáltalán nem tudatja, divatszakértővel jártuk körbe a jelenséget, aminek térnyerését jelentősen segítette az LVMH luxusipari csoport is. Az LVMH vezérigazgatója, Bernard Arnault a világ leggazdagabb embereinek egyike, tagjai közé tartozik a Louis Vuitton, a Christian Dior és a Givenchy, de a 2010-es évek eleje óta ott van velük a csendes luxus egyik legrangosabb képviselője is: a Loro Piana is.

A csendes luxus egy ideje a magyar politikusokat is utolérte, tavaly év végi cikkünkben, amiben 2023 legjobban öltözött hazai politikusait kerestük, egy külön kategóriát is szenteltünk neki. Az öltözékei alapján az olasz divatot kifejezetten kedvelő Rogán Antalt is ebben a kategóriában indítottuk, de olvasóink szavazatai alapján csak a dobogó harmadik fokára fért fel a csendes luxus hazai bajnokai mögött, a kategóriát ugyanis Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter nyerte, a második helyet pedig Szijjártó Péter külügyminiszter vitte el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!