Curtis: Soha nem volt titok, hogy fideszes vagyok

2024. február 18. – 10:21

Másolás

Vágólapra másolva

Curtis Instagram-sztoriban reagált arra, hogy előbb – szerinte hamisan – hírbe hozták a pénteki influenszertüntetéssel, majd szombaton Orbán Viktor évértékelő beszédének közönségében tűnt fel.

Az előadó a bejegyzésében azt írja, évekkel ezelőtt tisztázta, hogy jobboldali, és soha nem titkolta, hogy gyerekkora óta a Fidesszel szimpatizál. Curtis szerint pedofilnak, napraforgónak és NER-es, megvásárolható embernek titulálták azért, amiért nem ment el a pénteki tüntetésre, amit tartalomgyártók szerveztek. Ő azonban továbbra sem szeretne politizálni, emellett több száz gyereknek segít minden évben.

A zenész még hozzátette, hogy

„az összes pedofilt és ehhez asszisztálót végezzék ki!”

Curtis neve először csütörtök reggel tűnt fel azon a listán, amelyen a tartalomgyártók pénteki demonstrációja mellé beálló influenszerek szerepeltek. Viszont Facebook-oldalán a zenész ezt cáfolta, azt írta: „Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz.”

Csütörtökön délelőtt kerestük az ügyben Osváth Zsoltot, az esemény egyik szervezőjét, aki a Telexnek azt írta: Curtis korábban a rendezvény miértjével és céljával is egyetértett. Ő maga egyeztetett vele írásban és telefonon is, ezt bizonyítani tudja.

Curtis erre reagálva azt állította, hogy Osváth Zsolt az, aki hazudik, és aki politikai célokra használja fel a gyerekeket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!