Curtis is részt vett Orbán Viktor évértékelőjén

2024. február 17. – 18:51

Másolás

Vágólapra másolva

Széki Attila, azaz Curtis is részt vett Orbán Viktor miniszterelnök szombati évértékelőjén. Ez talán azokután lehetett meglepő, hogy csütörtökön még arról írtunk: Curtis aláírásával támogatja a tartalomgyártók által, a gyerekek védelmében szervezett pénteki tüntetést. Később Curtis ezt cáfolta, és a nyilvánosság előtt indult el a hazugság dobáló szájkarate a rapper és Osváth Zsolt youtuber, szervező között.

Az egész úgy kezdődött, hogy egyre több híresség állt névvel és arccal is a tartalomgyártók által szervezett pénteki tüntetés mellé, amelyet közéleti szereplők azért kezdeményeztek, hogy felemeljék hangjukat a gyerekek védelmében. A csütörtök reggeli sajtóközlemény szerint az eseményt aláírásával Curtis is támogatta, a neve szerepelt a közzétett listán. Viszont Facebook-oldalán a zenész ezt cáfolta, azt írta: „Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz.”

Csütörtök délelőtt megkerestük az ügyben Osváth Zsoltot, az esemény egyik szervezőjét, aki a Telexnek azt írta: Curtis korábban a rendezvény miértjével és céljával is egyetértett. Ő maga egyeztetett vele írásban és telefonon is, ezt bizonyítani tudja.

„Ezt most letagadja, minden közösségi oldaláról letiltott, a bizonyító erejű kommenteket pedig törölte. Elfogadjuk, hogy meggondolta magát, de cáfoljuk, hogy nem csatlakozott és a tudta nélkül került a listára. Ez hazugság” – válaszolta Osváth Zsolt. Később Instagram-oldalán azt mondta: a barátságukba közbeszólt a politika.

Curtis aztán azt állította, hogy Osváth Zsolt az, aki hazudik, és aki politikai célokra használja fel a gyerekeket. „Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd” – üzente a rapper a youtubernek.

Orbán Viktor évértékelője után megkerestük Curtist, hogy van-e bármi összefüggés a pénteki tüntetés támogatásának elutasítása és a szombati rendezvényen való részvétele között. Ha válaszol, beszámolunk róla.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!