Náray Tamás, Alföldi Róbert és Till Attila is támogatja a tartalomgyártók által szervezett tüntetést

2024. február 15. – 09:14

Másolás

Vágólapra másolva

Egyre több híresség áll névvel és arccal is a tartalomgyártók által szervezett pénteki tüntetés mellé, amelyet közéleti szereplők azért kezdeményeztek, hogy felemeljék hangjukat a gyerekek védelmében. A kezdeményezéshez támogatóként csatlakozott többek között Tatár Csilla szerkesztő-újságíró, Puzsér Róbert publicista, Mácsai Pál színész, színházigazgató, Istenes Bence műsorvezető, Till Attila műsorvezető, Lakatos Márk stylist, Ábel Anita műsorvezető, Alföldi Róbert színész, rendező, Nagy Ervin színész, Thuróczy Szabolcs színész, Náray Tamás divattervező.

A tüntetést február 16-án tartják a Hősök terén 18 órakor. A Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért elnevezésű rendezvényen már korábban bejelentette részvételét Nagy Ádám (Fókuszcsoport), Osváth Zsolt (ZSHOWtime), Bányai Judit, Tapasztó Orsi és Fancsikai Eszter (Nemakarokbeleszólni), Pottyondy Edina, Szabó Márton (Jólvanezígy) és Gulyás Márton (Partizán) is, utóbbi műsorvezetőként. Az eseményen bejelentkezik majd a tervek szerint Azahriah.

„Nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll. És ha ez nem lenne elég kiábrándító, az is kiderült, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek. Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat”

– írták a szervezők nyílt levelükben.

Frissítés: Eredeti cikkünkben az szerepelt, hogy Széki Attila, „Curtis” is támogatja a tüntetést, a neve szerepelt a támogatók listáján. Viszont Facebook-oldalán a zenész azt írta: „Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz.”

Megkerestük az ügyben Osváth Zsoltot, aki a Telexnek azt írta: Curtis korábban a rendezvény miértjével és céljával is egyetértett. Ő maga egyeztetett vele írásban és telefonon is.

„Ezt most letagadja, minden közösségi oldaláról letiltott, a bizonyító erejű kommenteket pedig törölte. Elfogadjuk, hogy meggondolta magát, de cáfoljuk, hogy nem csatlakozott és a tudta nélkül került a listára. Ez hazugság” – válaszolta Osváth Zsolt. Később Instagramm-oldalán azt mondta: A barátságukba közbeszólt a politika. „Úgy látszik, ez az odamondós újpesti keménygyerek mégsem annyira keménygyerek, én ettől még szeretlek Ati” – mondta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!