Sárosdi Lilla lehúzott még egy bőrt Rákay Philipről

2023. június 15. – 14:05

Másolás

Vágólapra másolva

Pszichiátert játszva gyógyszert ír fel egy képzeletbeli terápián Rákay Philipnek Sárosdi Lilla színésznő, aki a Facebook-oldalára feltöltött jelenettel újra üzent az egykori zenetévés, NER-közeli üzletembernek.

„Felment a közösségi oldalakra az elmúlt héten? Látja, nagyon komolyan kell venni ezeket a terápiás kereteket. Megbeszéltük, hogy ebben az időszakban tilos felmenni ezekre az oldalakra. Nagyon nagy kárt okozhat magának”

– magyarázza a jelenetben a színésznő, úgy, mintha vele szemben egy terápián ülne Rákay, akit a „pubertáskori frusztrációkról” világosítana fel.

Ahogy arról a Telexen is írtunk, a facebookos üzengetés azzal kezdődött, hogy a NER-közeli üzletember június 2-i posztjában kritizálta Nagy Ervint, amiért kiáll a tanárok ügye mellett. Erre a színész „Dear Kálmán” megszólítással, hosszú posztban szólt vissza, megemlítve azt is, hogy személyesen is összefutottak a pesti belvárosban, a Haris közben, de akkor írása szerint az egykori zenetévés úgy vonult el mellette, mint Gőgös Gúnár Gedeon.

„Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít” – írta a tanársztrájk mellett nyilvánosan kiálló színész a posztjában, és utalt a NER-közeli üzletember jelentős vagyonára is. Erre Rákay vágott vissza 11 pontban azzal, hogy szívesen elviszi egyszer egy körre a színészt az egyik „aranymercijével”.

Miután Rákay azt írta, hogy „Schilling és Sárosdi nevű kollégáid is gigantikus karriert futottak be arrafelé: árufeltöltők egy helyi kisboltban. Sok szerencsét!”, az üzengetésbe beszállt Gryllus Dorka is, aki a volt Krétakör egykori alapítói mellé állva posztolt egy videót.

És ha már róla volt szó, Sárosdi Lilla sem maradt ki a posztolásból, a Párizsban élő színésznő Facebook-videóban reagált Rákay Philip róla szóló megjegyzésére. A négyperces videóban Sárosdi ironikusan dicsérte Rákay Aranybulla-sorozatát (amelyet egyszer aranybulának, egyszer aranyhullának mond), és arra buzdítja a producer-propagandistát, hogy nagyban gondolkodjon, és 300 milliárdból forgasson sorozatot Orbánról.

Erre Rákay Philip Sárosdi videóját kiposztolva így reagált:

„(Istenem, mennyire unom már ezeket…) Íme, a balos kultúra egyik fő zászlóvivője. Minden pillanata magáért beszél…”

Sárosdi Lilla legutóbbi, pszichiáteres videója mellé azt írta, hogy „több bőrt és szőrt már nem fog lerángatni Filipről”, ez az utolsó kis színese a témában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!