David Pressman alusisakos giffel reagált Orbán A Keresztapát idézve sorosozó posztjára

2023. június 12. – 20:19

Másolás

Vágólapra másolva

Nyolc hónap telt el azóta, hogy Orbán Viktor regisztrált a Twitterre, de ez a kevés idő is elég volt neki ahhoz, hogy az angolszász hagyományokat tökéletesen másolva pusztító egysorosokkal és taktikusan elhelyezett gifekkel lopja be magát az ujjongó republikánusok szívébe. Ennek fényében nem meglepő, hogy több virtuális ütésváltása is volt már az amerikai nagykövettel, David Pressmannel, aki egyébként minden fronton hangos kritikusa a magyar kormány tevékenységének.

Hétfőn újabb fejezetet nyitottak ebben a küzdelemben – előző két fejezet itt és itt –, Pressman ugyanis egy alusisakos giffel és konteózással reagált arra, hogy Orbánnak A Keresztapa jutott az eszébe arról, hogy Soros György a fiára hagyta a pénzügyi birodalma irányítását.

A nagykövet egészen pontosan azt írta, hogy az ilyen, kódolt összeesküvés-elméletek pont olyanok, mint a A Keresztapa 3. cselekménye: kiszámíthatóak és aggasztóak.

Vasárnap írtunk arról, hogy Soros György átadja pénzügyi birodalma irányítását fiának, Alexander Sorosnak, aki egyébként szerinte jobban politizál nála, és továbbra is támogatni fogja a baloldali politikusokat Amerikában. Arról, hogy kicsoda Alexander Soros, és hogy jutott el a New York-i partifotóktól és a Nietzschéről írt doktoritól odáig, hogy átvegye apja 25 milliárd dolláros birodalmát, ebben a cikkben írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!