Schobert Norbert másodszor lett covidos, már bánja, hogy beoltatta magát

2023. június 2. – 08:45

Másolás

Vágólapra másolva

Covidos lett Schobert Norbert fitneszedző, üzletember, miután hazajött montenegrói utazásáról, a Blikknek azt mondta, mivel már másodszor kapja el a vírust, bánja, hogy korábban beoltatta magát.

„Már az előző kettőt is megbántam... Több problémát okozott, mint védelmet. A sztrók óta rendszeres orvosi felügyelet alatt állok; félévente járok kivizsgálásokra, és ez már életem végéig így marad. Jelenleg nem látogathatok egészségügyi intézményt, de ha meggyógyulok, mindenképpen meg szeretném vizsgáltatni magam, hogy tudjam, minden rendben” – mondta a lapnak.

Schobert 2021-ben sztrókot kapott, néhány héttel azután, hogy megkapta a második koronavírus elleni oltását.

A Covid elleni vakcinák és az azokat övező félelmek a mai napig sokszor visszaköszönnek nemcsak a közösségi oldalakon folyó vitákban, de személyes beszélgetésekben is, ezért a Telexen egy fact-check cikkben jártuk körbe a témát, és az derült ki, hogy hiába állítja néhány orvos is, nem több a rákos beteg és a szívroham a Covid-vakcinák miatt.

Korábban írtunk arról is, hogy március végén végrehajtást rendeltek el a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen, és közben újabb cégek jelennek meg Schobert Norbert biznisze körül. Schobert cégének átalakulásáról is beszámoltunk. Erről ő nem szívesen beszélt, és arról sem, mi lesz az üzlet sorsa, de arról már vannak elképzelései, hogyan képzeli el a jövőjét. Május elején azt mondta, megpróbálja nem elengedni a céget, de ételekről már nem fog posztolni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!