Orbán Viktor testvére kiszállt a Norbi Update igazgatóságából

2023. március 20. – 21:07

Másolás

Vágólapra másolva

Miután pár hónapja sorra érkeztek vészjósló hírek a fitneszguru/celeb Schobert Norbert cégbirodalma, a Norbi Update háza tájáról, most úgy tűnik, gyökeres átalakuláson megy keresztül a cég.

Először is megváltozik a neve, és kikerül belőle az alapítóra való utalás: Norbi Update Lowcarb Zrt. volt, simán Lowcarb Zrt. lesz. A hivatalos indoklás szerint ez a „brand átállítása családi társaságból a kifejezetten az alacsonyabb karbontartalmú élelmiszerekkel foglalkozó, nagyobb számú részvényes előtt nyitott tőkéstársaság irányába”. (Itt amúgy elég fura a „karbontartalmú” kifejezés, a karbon ugyanis szenet jelent, de az ételek kapcsán valószínűleg szénhidrátra gondoltak inkább.)

Átalakul a cég vezetése is: Schobert Norbert egy személyben marad vezérigazgató, az eddigi igazgatótanács megszűnik. Ennek eddig tagja volt Rubint Réka, valamint a NER-sajtó bulvárpápája, Ómolnár Miklós és a miniszterelnök öccse, Orbán Áron. Ők hárman mostantól nem vesznek részt a cég vezetésében.

A közgyűlési jegyzőkönyv szerint a cég tulajdonosi szerkezete változatlan, a Schobert házaspár rendelkezik a részvények több mint 90%-ával.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!